Af - 29/01-16 11:23

Sådan skifter du farve i Facebook-chattenSådan skifter du farve i Facebook-chatten

Er dine venner begyndt at skifte farven på jeres Facebook-chat? Læs her, hvordan du laver det om.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du både vil have lækre farver OG slippe for annoncer på Facebook, så kig med i galleriet her.

Hov, pludselig er din Facebook Messenger lilla eller pink, og den automatiske thumbs up-emoji, der ligger klar til at sende hurtigt af sted, er måske byttet ud med en lort eller et hjerte.

I december blev det muligt at skifte farven og standardemojien i Facebook-chatten, og hvis du endnu kæmper med at ændre den tilbage, efter din ven har leget, kommer vi her med en guide til lastmovers:

Det er faktisk rigtig nemt og hurtigt at ændre både farveskemaet og den smarte emojigenvej: Du kan nemlig gøre begge dele ved at trykke det samme sted.

Du kan ændre indstillingerne for en bestemt chatsamtale ved at gå ind i samtale og trykke på navnet for den, du skriver med. Nu kommer der flere forskellige muligheder op.

Udover de gængse chatmuligheder, hvor du kan indstille notifikationer eller ringe op, kan du også vælge 'farve' eller 'humørikon' i menuen. Når du trykker på 'farve', får du 15 forskellige at vælge imellem, og når du vælger en, informeres din ven om, at du har indstillet farven til for eksempel lilla.

Det samme gælder emojiindstillingen. Når du trykker på 'humørikon', har du mulighed for at vælge imellem 93 emojies, og altså ikke hele paletten, som når du normalt skriver. Til gengæld er både hjerter, kys og lort tilgængelige.

En ekstra indstilling, du kan lave i Facebook-chatten, er at give din samtalepartner et nyt navn. Navnet vil kun figurere i jeres chat. Du kan for eksempel kalde din ven David for Diktatoren, hvis du finder det mere passende.

God fornøjelse!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx