Af - 25/07-16 22:22

10 typer du er sikker på at møde, hvis du dater online10 typer du er sikker på at møde, hvis du dater online

Er du også stødt på en eller flere af af disse profiler?

Bildstrecke im Grossformat »
Dette er uden tvivl en af de mest almindelige typer, du kommer til at støde på, når du dater online: de selvelskende spejlfotografer. Til deres forsvar kan man sige, at det ikke altid er så nemt at tage den perfekte selfie. Bungyjump, kajakroning, faldskærmsudspring, riverrafting, bjergbestigning – listen med ekstreme eventyr er lang, og intet lader til at være for spændende for denne person. Vær forberedt på at sætte dit liv på spil på den første date! Åh, du har sådan en bedårende baby! Det kan vel ikke andet end at få ens hjerte til at smelte? Men vent engang – barnet er ikke dit. Det er bare en rekvisit for dit nye datingbillede. Det virker jo slet ikke ubehageligt Vi er alle sammen stødt på denne sociale kamæleon, når vi har datet online. Vedkommende kan godt lide at gemme sig blandt andre på billeder, og det er helt umuligt at sige, hvem personen egentlig er. Hvem kan ikke lide at hygge sig med en hundehvalp, en hamster, et lam, en kobra eller hvorfor ikke den mest almindelige mulighed – især blandt mænd – en slimet fisk? I dette tilfælde er ansigtet ikke så vigtigt, men det er heller ikke det indre, der tæller. Det er faktisk bare kropsbygningen. Derfor hjælper det, hvis du er en bodybuilder – eller er helt tryg ved dine love handles – for at kunne bruge denne type profilbillede. Mørke og fjendtlige billeder i kombination med en livsfarlig attitude. Egentlig udstråler hele profilen bare "HOLD DIG VÆK". Så man kan faktisk undre sig over, hvad denne person i virkeligheden laver i en datingapp? En profil med udelukkende tegnede billeder har du højst sandsynligt også set på Happn. Men, selvom de fleste af os ville elske at date Snurre Snup eller Batman, så er det faktisk ikke den rette vej at gå, hvis du vil have mulighed for at møde den person, du lige er gået forbi på gaden. Profilen er fyldt med selfies fra træningscentret og løbesporet. Hvis du vil have denne persons opmærksomhed er du nødt til at kende til det bedste proteinpulver og den sidste nye cross fit-øvelse – ellers er du ude af løbet. Det lader til at være den perfekte crush, og kemien mellem jer er øjeblikkelig. Vedkommende siger helt sikkert romantiske ting som "Det har aldrig føltes sådan her før" og love dig guld og grønne skove – hvorefter han eller hun pludselig forsvinder ud i den blå luft.

Det kan være svært at vælge de perfekte billeder til sin profil på datings-apps Happn eller Tinder, og det er ikke altid nemt at skabe den ønskede fremtoning.

Her er sommerens hits der hjælper dig til at score
Her er sommerens hits der hjælper dig til at score

Men der er nogle måder at præsentere sig selv på, der lader til at være mere populære og hyppigt forekommende end andre.

Happn har lavet liste over de ti mest almindelige, som du højst sandsynligt er stødt på på deres dating-app.

Se dem i galleriet øverst!


LÆS OGSÅ: Scoreguide: Disse tre ord giver succes på Happn

LÆS OGSÅ: Glem Tinder: Sådan kan man også date til Distortion

LÆS OGSÅ: Liste: Kvinder i disse lande flirter mest

LÆS OGSÅ: Drenge med disse navne har nemmest ved at score

LÆS OGSÅ: Piger med disse navne har nemmest ved at score

LÆS OGSÅ: Genialt: 10 billeder du skal sende tilbage, hvis han sender dick pics

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx