01/02-16 22:18

For mange selfies kan ødelægge dit forhold viser ny forskningFor mange selfies kan ødelægge dit forhold viser ny forskning

Folk, som har tendens til at tage for mange selfies, har i højere grad problemer med kærlighedslivet, viser ny forskning.

Bildstrecke im Grossformat »

Let me take a selfie!

Hvor mange selfies har du af dig selv? Et par stykker? Hundrede? 11.000? Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du svarer på det spørgsmål. Antallet af selfies kan nemlig have faktiske sociale konsekvenser, viser ny forskning.

I et studie fra Florida State University har professor Jessica Ridgway sammen med kollega Russel Clayton fulgt og undersøgt personer, som lægger mange selfies på Instagram, og fundet frem til at disse personer i højere grad havde problemer med deres forhold. Både de personer som i overdrevet grad lagde selfies op og deres partner angav større utilfredshed med deres forhold.

WOW: Her er de allerbedste bryllupsfotos fra 2015
WOW: Her er de allerbedste bryllupsfotos fra 2015

Problemerne i forholdene har en tendens til at dreje sig om jalousi og den opmærksomhed, fotografen forventer at få omkring sine billeder. Partnerne til disse selfie-tagere har også en tendens til at bruge rigtig meget tid på at overvåge likes og kommentarer på deres kæresters billeder.

Denne tendens kan ifølge forskerne også føre til en højere grad af jalousi den modsatte vej og få disse jaloux følelser til at eskalere. Det er mekanismer, som i et forhold kan føre til negativ kommunikation og utroskab.

Kylie Jenner får malet kæmpe selfie på væggen - af sig selv!
Kylie Jenner får malet kæmpe selfie på væggen - af sig selv!

LÆS OGSÅ: Fans venter i spænding: Er det her Hollywoods nye superpar?

LÆS OGSÅ: Hun tog denne vovede selfie før hun røg ind for våbenhandel

LÆS OGSÅ: Michael er statist i ‘The Danish Girl’: Man tager ikke en selfie med skuespillerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Blachman straffer meddommer: 'Jeg vil...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx