Af - 22/05-15 21:25

Medie: Ny iPad bliver ligeså stor som computerMedie: Ny iPad bliver ligeså stor som computer

iPhones bliver større og større og nærmer sig iPad-skærmstørrelserne. Noget tyder på, at Apple tager konsekvensen af det.

Bildstrecke im Grossformat »
Enhver rigmand med respekt for ham selv ejer et sportshold. Med 4.600 milliarder kroner på kontoen vil det derfor være oplagt at købe Real Madrid eller Chelsea. Ifølge vil de 20 dyreste koste 130 milliarder kroner, hvilket ikke er i nærheden af Apples markedsværdi. Det her er en Bugatti Veyron. Sådan en kan fås for 4 millioner dollars, så ifølge Engadget vil det være muligt at købe 175.000 af dem. Så vil man kunne sætte datoer på nummerpladerne i stedet for ugedage. Køber man bilerne i Danmark gør afgiften, at man "kun" kan købe 115.000. , der er hjem for indiens rigeste mand og hans familie. De 27 etager koster godt 1 milliard dollars ifølge Engadget. Den kan man altså købe 700 af. Det dyreste hus i Danmark kan man købe 46.000 af. Var det noget med en dag i selskab med Harrison Ford? Engadget har regnet på filmstjernes dagsløn i forbindelse med den seneste film om Indiana Jones. I Krystalkraniets Kongerige tjente Harrison Ford 555.000 dollars for hver dag, det tog at optage filmen. Med andre ord vil man kunne købe 1,26 millioner dage i selskab med ham. , da det blev solgt for 2,2 milliarder kroner. Umiddelbart mange penge for et maleri, men med Apples markedsværdi vil man kunne købe 2.090 af dem her. og tjekke. Den kan man købe 287 millioner af, hvis det skulle have interesse. Det her er måske noget, som Apple rent faktisk vil være interesseret i. Deres markedsværdi overstiger nemlig Google og Samsungs, tilsammen. Det vil derfor være muligt for it-giganten at fjerne den værste konkurrence til deres iPhones og iPads.

Apple tjener nok stadig styrtende med penge. Her kan du se syv bud på, hvad du kan få for alle de penge, firmaet er værd.

'Bigger is better' hedder et ærkeamerikansk ordsprog. Alt skal være større - være det Linse Kesslers frontattributer eller smartphoneskærme. Og nu også iPads!

Ifølge websitet 9to5mac får den kommende iPad måske et godt nøk opad på størrelsen!

TEST: Her er det dårlige ved Apple Watch
TEST: Her er det dårlige ved Apple Watch

I næste generation af iPads skulle Apple eftersigende være klar til at smide en version af sted med en noget større skærm, end vi er vant til. Nemlig hele 12 tommer - samme størrelse som deres nyeste MacBook. I forhold til den nuværende iPad og iPad Mini på henholdsvis 9,7 tommer og 7,9 må 12 tommer siges at være en væsentlig opgradering af størrelsen.

Her er 12 gode råd, der gør din iPhone endnu smartere
Her er 12 gode råd, der gør din iPhone endnu smartere

Apples iPad salg går ikke helt som ventet. I sidste kvartal solgte det Cupertino-baserede firma 23 procent færre endheder end året forinden, nemlig "kun" 12,6 millioner iPads.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Fortryder intet trods kæmpeklaps i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Åh nej, nu bliver det endnu værre:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx