Af Morten Skovgaard - 30/08-16 09:07

Ny WoW-udvidelse: Mørke kræfter truer AzerothNy WoW-udvidelse: Mørke kræfter truer Azeroth

Onlinespillet ’World of Warcraft’ spiller på ny med musklerne med udvidelsen ’Legion’.

storybild

Legion vender tilbage til en grundlæggende konflikt i World of Warcrafts Azeroth. (Billede: PR)

Hvis du har bemærket, at indtil flere af dine spilglade venner og bekendte synes mærkeligt fraværende for tiden, er der en god chance for, at de har genopdaget ’World of Warcraft’.

Den aldrende onlinegigant har efter lang tids dominans på markedet oplevet støt faldende abonnementstal, men den vigende interesse afholder heldigvis ikke spiludvikleren Blizzard fra at videreudvikle spillet og konstant finde på spændende nyt indhold.

Kim er onlineafhængig:     - Det er lettere at leve i den virtuelle verden
Kim er onlineafhængig: - Det er lettere at leve i den virtuelle verden

I dag bliver ’Legion’, den sjette udvidelse til spillet, udgivet, og den seneste måneds optakt inde i spillet frem mod denne lancering har givet rigtigt mange spillere blod på tanden.

’Legion’ vender tilbage til en af de helt store konflikter i ’World of Warcraft’-universet, idet alle må forene deres kræfter mod en ny invasion fra The Burning Legion – helvedesdæmoner, der ikke helmer, før Azeroth er lagt fuldstændigt øde og drænet for alt liv.

Dette tema danner baggrund for introduktionen af den nye Demon Hunter-helteklasse sammen med muligheden for at stige til level 110.

Gamer du? Så bliver du bedre til dette skolefag
Gamer du? Så bliver du bedre til dette skolefag

Det kan umiddelbart lyde som noget af en mundfuld at skulle i gang med at køre nye figurer helt til tops igen, men Demon Hunter-figuren starter på level 98 (såfremt spilleren har en figur på mindst level 70 på samme server), og ved køb af ’Legion’ får man endvidere mulighed for at sende en figur efter eget valg direkte op på level 100 og derved undgå at skulle bruge en masse tid på at arbejde sig frem til det nye indhold i udvidelsen, hvis man har holdt pause fra ’World of Warcraft’ i nogle år.

Samtidig har Blizzard gennem de seneste par år strømlinet spiloplevelsen yderligere for at gøre spillet endnu mere lettilgængeligt og knapt så tidskrævende som før – så hvis ’Legion’ kilder alle de helt rigtige steder, er det lige nu oplagt at vende tilbage til – eller endelig få startet på – ’World of Warcraft’.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Gennembrud for Martin Thorborg:...
bt.dk
OLs superstjerne bryder ud i tårer...
bt.dk
Tidligere FCK-spiller sælger sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx