Af Rikke Hollegaard - 02/08-16 18:07

Pokémon-jægere overtager legeplads - nu' der ikke plads til børnenePokémon-jægere overtager legeplads - nu' der ikke plads til børnene

Børnene omkring Smyrnavej på Amager savner deres legeplads, der er blevet indtaget af Pokémon-jægere. Tag hensyn, lyder det fra kommunen.

Det bugner med ihærdige Pokémon Go-jægere på Smyrnavejs legeplads på Amager.
Der er nu så mange spillere, at det skræmmer legepladsens faste brugere væk. De føler sig ikke længere velkomne.

Det skriver Københavns Kommune på deres Facebook-side.

- Lige nu savner børnene omkring Smyrnavej for eksempel deres legeplads, fordi den er blevet indtaget af Pokémon-jægere, der har slået lejr. Og det er da lidt synd, hvis byens børn ikke længere føler sig velkomne på legepladserne, ik’?

En Facebook-bruger, der bor i området, skriver på kommunens Facebook-side, at der ikke længere er mulighed for at sætte sig på legepladsens bænke, efter hypen om Pokémon Go er brudt ud:

- Vi bor lige op af legepladsen og kan kun sige, at den er blevet invaderet, der er ingen muligheder for at sætte sig på en bænk eller lignende, efter at Pokemon Go er kommet.

Folk går HELT amok over ny Pokémon Go-opdatering
Folk går HELT amok over ny Pokémon Go-opdatering

Derfor opfordrer Københavns Kommune nu folk til at køre god stil og tage hensyn i deres jagt efter Pikachu og Charmander.

- Så kære Pokémon-jægere – god fornøjelse ude i byen, men tag hensyn under jagten, skriver de.

En ny opdatering til det populære spil, kan måske betyde, at legepladsens brugere snart kan bliver fri for Pokémon-jægere. Opdateringen har nemlig været skyld i, at mange spillere har mistet alle deres Pokémons og/eller helt er blevet kastet tilbage til level ét, hvilket har fået folk til at rase.

Christiania advarer: Spil ikke Pokémon Go på Pusher Street
Christiania advarer: Spil ikke Pokémon Go på Pusher Street

Viser det sig, at opdateringen har betydning for alle Pokémon-jægere, kan det være, at hypen omkring spillet ebber ud, og børnene måske igen kan lege uforstyrret på Smyrnavejs legeplads.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx