Af - 05/09-16 23:11; Opdateret: 07/09-16 17:29

Nye tal: Instagrams nye feature har ikke skadet SnapchatNye tal: Instagrams nye feature har ikke skadet Snapchat

Instagrams kopi af snapchatfunktionen Stories har ikke betydet, at Snapchat har måtte vinke farvel til mange af deres brugere, hvilket ellers var frygtet.

Bildstrecke im Grossformat »

For en måned siden lancerede Instagram deres helt nye feature Instagram Stories, der gjorde det muligt at dele sine øjeblikke fra hverdagen ved at kombinere billeder sammen med video i et slideshow.

Den nye feature satte en hed debat i gang, fordi mange mente, at den var en tro kopi af Snapchats Stories. Derfor frygtede man, at det kunne få mange af Snapchats brugere til helt at droppe app'en.

Men nu står det klart, at Snapchat har loyale brugere. Instagrams nye feature har indtil videre ikke haft betydning for antallet af brugere på Snapchat. Det er stadig ligeså højt, som det hele tiden har været.

- En måned efter lanceringen af Instagram Stories, har vi stadig ikke set en betydelig stigning i den tid, der bliver brugt på Instagram-app'en sammenlignet med snapchat. Det fortæller Danielle Levitas til Buzzfeed News. Hun er chef for kommunikationsfirmaet App Annie.

Også Wes McCabe fra marketingsfirmaet Sensor Tower, forklarer, at der ikke er set nogle mærkbare ændringer efter, at Instagram har introduceret deres nye funktion.

- Data har vist, at det ikke har haft nogle skadelige virkninger på Snapchat overhovedet, siger han til Buzzfeed News.

Snapchat har ikke haft lyst til at kommentere på de nye oplysninger, men en talsmand for Instagram, der nu ejes af Facebook, siger at Instagram Stories allerede er blevet en populære feature. De arbejder i øjeblikket på at kunne introducere endnu flere funktioner til app'en.

Populær Instagrammer: Jeg er en kælling, der er træt af kællinger
Populær Instagrammer: Jeg er en kælling, der er træt af kællinger

Endelig! Nu kan man zoome ind på Instagram-billeder
Endelig! Nu kan man zoome ind på Instagram-billeder

Vælger du dette Insta-filter, så er du måske deprimeret
Vælger du dette Insta-filter, så er du måske deprimeret


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx