Af - 14/12-16 16:00

Du kommer til at elske dem: Snapchat klar med tre nye GENIALE funktionerDu kommer til at elske dem: Snapchat klar med tre nye GENIALE funktioner

Snapchat introducerer tre nye fantastiske funktioner, som du kommer til at elske!

Bildstrecke im Grossformat »
Snapchat er blevet en del af hverdagen for rigtig mange unge (og gamle). Klik gennem galleriet her for at se nogle smarte tricks, man kan bruge i appen. De fleste ved, at man kan ændre farven for ens smarte tekst på Snapchat. Men hvad de færreste ved er, at man faktisk kan vælge en forskellig farve for hvert eneste bogstav! Det kræver blot, at man efter at have skrevet en tekst trykker på det lille "T" øverst på skærmen, holder inde på de ønskede bogstav for at markere dem og vælger en farve for hvert enkelt. Voila! For folk med Android-telefoner er det en selvfølge at kunne bruge sort og hvid i Snapchat. Men er man iPhone-bruger, skal man igennem et par skridt, før man kan bruge de ellers meget normale farver. For at tegne med hvid skal man holde sin finger inde på farvepaletten og trække den til det øverste venstre hjørne. Vil man tegne med sort, skal man holde inde på farvepaletten og trække mod bunden af skærmen. Efter man har optaget en film på Snapchat, kan man vælge at bruge en række emojis til at gøre optagelsen lidt federe. For at vælge en emoji trykker man på firkanten til venstre for T'et øverst på skærmen. Man kan derefter sætte den fast på en af de ting, man har filmet, ved at holde inde på emojien, når man har sat den det sted, man ønsker at den skal sidde fast på. For at se om dine venner følger dig tilbage på Snapchat, kan du gå ind på deres profil. Hvis du her kan se, hvad deres "Snapchat-score" er, kan du være sikker på, at de også følger dig. Hvis ikke, så skal du måske lige have en snak med din "ven".

Klip og klister

I den seneste opdatering har Snapchat fundet lim og saks frem. Nu kan du klippe, kopiere og ændre på dine snaps, som det passer dig.

Når du har taget et billede (eller en video), trykker du på sakse-ikonet øverst. Derefter kan du markere det, du vil kopiere.

Når du har gjort det, kan du sætte det ind, hvor du vil. Dit udklip forsvinder ikke, men gemmer sig på listen med dine andre klistermærker.

Kæmpe Snapchat nyhed: Gæt hvad disse solbriller kan!
Kæmpe Snapchat nyhed: Gæt hvad disse solbriller kan!

13 venner vi alle har på Snapchat
13 venner vi alle har på Snapchat

Gruppebeskeder


Det er svært at forklare, hvorfor det har taget Snapchat så længe at indføre gruppebeskeder. Men nu er funktionen landet med Snapchats seneste opdatering.

Nu kan du oprette en gruppe med op til 16 af dine Snapchat-venner i.

Det gør du ved at tage et snapchat-foto, trykke på den blå pil i højre hjørne og vælge de venner, som skal være i gruppen. Over de valgte har du nu mulighed for at oprette flere gruppechats.

Genfødsel: Populært filter er tilbage på Snapchat
Genfødsel: Populært filter er tilbage på Snapchat

Kunstnerisk minde


Har du gemt nogle gode minder på Snapchat, kan du nu give dem et nyt liv.

Find "minderne" lige under "udløserknappen". Tryk derefter på malerpenslen øverst og vælg mellem de mange filtre.

Illustrationerne er sceendumps fra Snapchat

LÆS OGSÅ: Katja: 10 ting piger skal stoppe med på Snapchat NU

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kan du se forskel på Snapchat-filter og makeup?

LÆS OGSÅ: Datter delte snapbillede med sin far: Her er hans geniale svar

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Stjæler Snapchat?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Rørt kronprins Frederik hyldet på...
bt.dk
Det betyder Meghan Markles nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx