Af - 04/01-16 14:52

Mark Zuckerberg har det perfekte svar til kvindes nørde-kommentarMark Zuckerberg har det perfekte svar til kvindes nørde-kommentar

Facebook-skaberen høster tusindvis af likes for sin svar.

storybild

Mark Zuckerberg er for nylig blevet far til datteren Max. (Billede: Polfoto)

Selvfølgelig er manden bag verdens største sociale medie selv meget aktiv på Facebook. Og når det for alvor går løs i kommentarfeltet, er Mark Zuckerberg ikke bange for at blande sig.

Løkke oplister svinere på Facebook: Hvor er du grim
Løkke oplister svinere på Facebook: Hvor er du grim

Således kom han på banen i kommentarfeltet til nedenstående status, som handler om, at han i år har givet sig selv en spændende udfordring med at opfinde og kode et værktøj, der ved hjælp af kunstig intelligens kan gøre ting nemmere i hjemmet.

Så Zuckerberg-familien nemt kan styre lys, musik og temperatur indenfor - og automatisk lukke venner ind, når de bliver ‘genkendt’ af teknologien ved døren.

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Posted by Mark Zuckerberg on Sunday, January 3, 2016

Det fik en kvinde til at skrive følgende:

Jeg bliver ved med at sige til mine børnebørn, at de skal gå ud med skolens nørd. For han kan vise sig at være en Mark Zuckerberg! Tak for Facebook. Jeg har genoptaget kontakten med familie og mange gamle venner og klassekammerater.

Til det svarer Zuckerberg:

Det ville være endnu bedre at opfordre dem til at være nørden i deres skole, så de kan blive den næste succesfulde opfinder!

Hans svar har i skrivende stund fået over 15.000 likes.

Undersøgelse: Politikerne får for mange tæsk på Facebook
Undersøgelse: Politikerne får for mange tæsk på Facebook

SÅ SJOVT! Her er 15 mor-beskeder, der får dig til at hyle af grin
SÅ SJOVT! Her er 15 mor-beskeder, der får dig til at hyle af grin

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx