Af - 01/06-17 17:24

Dansker-opfindelse får Snapchat-lignende makeoverDansker-opfindelse får Snapchat-lignende makeover

Kunne du finde på at droppe Snapchat til fordel for den her app?

storybild

Microsoft har torsdag lanceret en opdatering af kommunikationstjenesten Skype. De nye klæder er kraftigt inspireret af Snapchat.

Det skriver Techcrunch.

Kameraet er nu kun et svirp med fingeren væk og ligesom hos Snapchat kan lave historier, her kaldet highlights, der dog holder i en hel uge. Som i Facebooks messenger og på Snapchat-appen kan man også dekorere sine billeder med farvede kruseduller og klistermærker.

- Hvis sociale netværk giver dig en scene, hvor du kan optræde med dit liv, så giver det nye Skype dig en pendant til en kaffe eller et hjørneværtshus, hvor du møder folk på daglig basis for at knytte tættere bånd, forklarer Amritansh Raghav, der er Corporate Vice President hos Skype ifølge Techcrunch.

Verdens smukkeste kvinde er blevet gift med ung Snapchat-milliardær
Verdens smukkeste kvinde er blevet gift med ung Snapchat-milliardær

Skype blev opfundet af svenske Niklas Zennström og danske Janus Friis, der solgte virksomheden til eBay i 2005 for 2,6 milliarder dollar. Seks år senere solgte auktionskæmpen tjenesten til Microsoft for 8,5 milliarder kroner.

Appen er ikke de første til at lade sig inspirere kraftigt af Snapchat. Mark Zuckerberg har også indført funktioner på både Facebook og Instagram, hvor man kan lægge en serie billeder op for at beskrive ens dag. I Skypes nye app bliver highlights dog ikke delt med hele ens netværk, kun med dem, der abonnerer på netop dine bedste stunder. Her kan følgere så reagere med en emoji.

Populær Facebook-side tager kampen op mod malplacerede ordmellemrum
Populær Facebook-side tager kampen op mod malplacerede ordmellemrum

Det nye Skype er tilgængelig for Android-brugere torsdag, mens indehavere af Apple-produkter må vente en lille måneds tid.

LÆS OGSÅ: Snapchat ændrer ikonisk feature: 'En helt ny historie'

LÆS OGSÅ: Instagram stjæler fra Snap - igen igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx