Af - 05/07-15 23:16

Du får MÅSKE Windows 10 i juliDu får MÅSKE Windows 10 i juli

Den næste store opgradering til din Windows-pc kommer den 29. juli, men det er ikke alle, der kan få fingre i den på første dag.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Elaine Thompson)

Microsoft har sat den 29. juli som den store dato, hvor de lancerer det næste styresystem i rækken. Så der burde alle pc-brugere få mulighed for at opgradere, men sådan kommer det ikke helt til at foregå.

På deres blog fortæller Terry Myerson, der er vicepræsident i Microsofts afdeling for styresystemer, at Windows 10 vil komme i etaper. 'Vi vil gerne være sikker på, at I alle får en god oplevelse med at opgradere,' lyder begrundelsen.

I første omgang sendes styresystemet ud til pc-producenterne, så de kan begynde at installere dem på nye computere, og den 29. juli er det så de såkaldte Windows Insiders, som har testet det nye styresystem, der bliver de første, der får Windows 10.

Derefter vil der så løbende komme ud til alle dem, der har skrevet sig op til en opgradering. Der vil simpelthen poppe en besked op på skærmen, hvor der står, at pc'en nu er klar til at blive opdateret.

Den her kontroversielle emoji kan du kun få med Microsoft
Den her kontroversielle emoji kan du kun få med Microsoft

Danske studerende får spil med på verdens største spilmesse
Danske studerende får spil med på verdens største spilmesse

Windows 10 byder blandt andet på et comeback til Start-knappen og mulighed for at se sine notifikationer, som de fleste kender fra deres Android- og Apple-telefoner.

Modtagelsen af det nye styresystem har da også været overvejende positiv, og Microsoft får ros med på vejen for deres design af Windows 10 og de små og større opdateringer, som de kommer med. Det har Terry Myerson også bemærket.

'Vi har været rigtigt glade for den stærke respons til Windows 10, som vi har fået, og siden vi åbnede op for reservationerne i starten af juni har millioner af mennesker skrevet sig op,' skriver han i bloggen.


LÆS OGSÅ: Bacon, selfie, croissant: 38 fede nye emojis på vej

LÆS OGSÅ: Her er sandheden bag pinlig Microsoft-reklame

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskerne fik blod på tanden, da de...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx