Af - 26/10-15 17:03

Snapchat gør dig gladere end nogen anden social medie-appSnapchat gør dig gladere end nogen anden social medie-app

Snapchat er forbundet med flere positive følelser end nogen anden app til sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »
I gennemsnit bliver der på verdensplan sendt 8.796 snaps i sekundet. Kilde: expandedramblings.com Snapchats logo hedder Ghostface Chillah og er opkaldt efter rapperen ved samme navn fra rap-gruppen Wu-Tang Clan. Kilde: businessinsider.com Ifølge en undersøgelse fra kommunikationsforum tænker unge ikke over, hvordan de tager sig ud, når de deler billeder på Snapchat. De tør godt sende lidt skøre eller grænseoverskridende billeder af sig selv til hinanden. Billeder som de unge normalt ikke ville uploade til andre sociale medier. Kilde: kommunikationsforum.dk Der findes en Snapchat-funktion for børn under 13 år kaldet 'SnapKidz'. Det er en mere begrænset udgave af den populære app. Her kan man tage billeder og tegne, men ikke videresende sine snaps. Det eneste man skal gøre, for at få adgang til den begrænsede udgave er at logge ud af Snapchat, og herefter logge ind med et nyt login og udfylde en fødselsdag, der passer til barnets alder. Kilde: Snapchat bliver næsten kun brugt blandt danskere under 30 år. Men Snapchat er virkelig stort blandt de unge. Halvdelen af alle 12-19-årige og godt en fjerdedel af alle 20-29-årige bruger Snapchat dagligt ifølge Snapchat er så populær, at Facebook gerne vil have fingre i app'en. Facebook har efter sigende tilbudt at købe app'en for hele tre milliarder dollars - hvilket svarer til næsten 20 milliarder kroner. Snapchat afslog tilbuddet. Kilde: Facebook lancerede siden den Snapchat-lignende app 'Slingshot'. Kilde: Snapchats grundlægger Evan Spiegel datede efter sigende stjernesangeren Taylor Swift i 2014. Kilde: Nymag.com Nu er grundlæggeren sammen med den australske model Miranda Kerr. De to blev første gang spottet sammen i juli i Los Angeles' lufthavn. Kilde: Snapchat har tæt på 100 millioner daglige brugere. Kilde: venturebeat.com

Snapchat facts - som du sikkert ikke kendte.

Måske er det de nye filtre, eller fordi du kan vælge dine forældre fra, før du afsender. Under alle omstændigheder er Snapchat forbundet med flere glædelige følelser end andre sociale medie-apps.

Det skriver Digitaltrends.

Et studie viser, at Snapchat føles bedre end andre sociale medier apps, som eksempelvis Facebook og Twitter. Det er forskere fra University of Michigan, som har undersøgt, hvilke type interaktioner som får de mest positive reaktioner. Her kommer Snapchat ind på en andenplads lige efter mødet ansigt til ansigt.

- På overfladen ser mange mennesker snapchat som 'sexting' app, men i stedet fandt vi frem til, at Snapchat typisk bliver brugt til at kommunikere spontant med nære venner i en ny og ofte sjovere måde, siger Joseph Bayer fra University of Michigan, som er ledende forfatter på undersøgelsen.

TV: 5 typer du helt sikkert har danset med i byen - hvem af dem er du?
TV: 5 typer du helt sikkert har danset med i byen - hvem af dem er du?

Forskerne fulgte 154 studerende, som medvirkede i en kvalitativ analyse af, hvordan forskellige sociale medier påvirkede deres humør dagligt. Humøret blev målt på baggrund af beskeder sendt på forskellige tider af dagen gennem to uger.

Beskederne indeholdt spørgsmål som 'Hvor negativ eller positiv føler du dig lige nu?' og 'Hvor behagelig eller ubehagelig var din seneste interaktion?' Forskerne analyserede svarene og fandt frem til, at brugerne var gladere og oplevede flere glædelige følelser, når de brugte Snapchat fremfor andre sociale medie apps, så som Facebook.

- Da Facebook mere er blevet et sted, hvor man deler store øjeblikke såsom spædbørn, dimissioner og fødselsdage, giver Snapchat brugerne et særskilt rum til at dele de små øjeblikke, siger Joseph Bayer.

Er du enig i undersøgelsen? Send os din reaktion på Snapchat til brugeren mxfeed.
Vi bringer de bedste reaktioner i avisen.

LÆS OGSÅ: TRICK: Sådan kan du gemme Snapchat-videoer

LÆS OGSÅ: TV: Kom med i nummerpigernes omklædningsrum

LÆS OGSÅ: TV: Ingen proptrækker? Bare rolig! Her er 5 life hacks som vil redde din weekend!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx