Af Jesper Larsen - 02/05-17 12:39; Opdateret: 02/05-17 12:56

Kendt Youtuber mister retten over sine børn efter flere ondskabsfulde 'pranks'Kendt Youtuber mister retten over sine børn efter flere ondskabsfulde 'pranks'

De to børn er nu i moderens varetægt, efter en lang række verbale og fysiske overgreb.

storybild

Den kendte youtuber, 'DaddyOFive, ' har mistet forældremyndigheden over sine to børn, efter han mishandlede dem psykisk i en lang række videoer, som han delte med sine 750.000 følgere på Youtube.

Mike Martin havde opbygget den store skare af seere på sin youtube-kanal ved at dele såkaldte prank-videoer, der ifølge hans egen udlægning var simple drillerier, men som en lang række internetbrugere og organisationer har kaldt mishandling.

'Drillerierne' bestod blandt andet ved at fortælle sin børn, de var blevet bortadopteret, smadre deres X-box med en hammer, anklage dem for at ødelægge ting i hjemmet og råbe dem ind i hovedet.

Svensk YouTube-stjerne fyret af Disney for nazivideoer
Svensk YouTube-stjerne fyret af Disney for nazivideoer

Ofte gik det ud over Mike Martins ni-årige søn Cody, der blev udsat for en lang række ubehagelig oplevelser, mens hans 12-årige storebror filmede.

I en af videoerne kan man se, hvordan den ni-årige dreng er ved at bryde fuldstændig sammen over behandlingen.

- Jeg hader mit liv, slå mig nu bare ihjel, siger han grædende, efter at være blevet udsat for farens 'drillerier', ifølge Daily Mail.

De sociale myndigheder havde undersøgt faren en gang, men de kom ikke frem til, at der skulle være blevet begået overgreb i hjemmet, hvilket fik næsten 19.000 mennesker til at kræve en ny undersøgelse på change.org.

Chok: Verdens største youtuber vil lukke sin kanal
Chok: Verdens største youtuber vil lukke sin kanal

Videoerne er blevet fjernet fra Youtube, men det er stadig muligt at se enkelte af scenerne hos youtuberen Philip DeFranco, der har været en af de førende kritikere af Mike Martin.

Det var børnenes biologiske mor, der skred ind og foretog et nødindgreb, der midlertidigt fratog Mike Martin forældremyndigheden, mens hendes advokat forbereder en sag mod Mike Martin.

Dansk YouTube-stjerne på hospitalet under Afrika-rejse
Dansk YouTube-stjerne på hospitalet under Afrika-rejse

Ifølge New York Magazine tjener Mike Martin og hans kone mellem 1.3 og 2.3 millioner kroner om året på Youtube-kanalen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sangerinde skal giftes
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Mål-Pål slog til: Hobro slog tamt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx