Af - 28/07-15 18:57

61 procent kasserer deres iPhone uden grund: Falder du i fælden?61 procent kasserer deres iPhone uden grund: Falder du i fælden?

Du sætter tusindvis af kroner til spilde, hvis du bare smider din dyre iPhone ud, når den bliver ramt af denne udbredte fejl

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk undersøgelse viser, at 61,4 procent af de amerikanske iPhone-ejere ikke er klar over, at det hele ikke er overstået, når batteriet på de dyre Apple-telefoner giver op.

Den uvidenhed kan komme til at koste dyrt, hvis man i stedet for at få skiftet batteriet på telefonen vælger at investere i en frisk telefon med et dertilhørende spritnyt batteri.

Det høje tal af fejlinformerede telefonejere er målt i en rundspørge blandt 1.000 amerikanere. Rundspørgen er betalt af et amerikansk firma, der blandt andet sælger lyspærer, men sjovt nok også reparationer af iPhones. Herunder batterier. Det skriver Business Insider.

Politiet opfordrer: Gør din iPhone klar til nødsituationer
Politiet opfordrer: Gør din iPhone klar til nødsituationer

Resultatet er dog alligevel til at bruge, hvis man også skulle gå rundt i lille Danmark og være blevet tudet ørerne fulde af, at iPhones er en underlegen pengemaskine, hvor man ikke kan udskifte batteriet selv, hvis det skulle begynde at sprænge læk og ikke kunne holde igennem en hel dag. Men modsat, hvad fanatiske android-brugere og andre godtfolk mener at vide, så er det faktisk muligt at slippe omkring en iPhone-batteri, der er blevet mat i sokkerne.

Blot fordi, at man selv kan skifte det indbyggede batteri betyder nemlig ikke, at en fagmand ikke kan gøre det. Faktisk er der betydelig forskel på at skulle svinge dankortet og købe en ny telefon, og så på at få udskiftet et fladt batteri, der ikke vil holde strøm.

En journalist på denne redaktion har for nyligt for skiftet batteriet på sin iPhone 5 for lidt over 300 kroner.

Du kan finde en liste over Apples godkendte reparatører her.

LÆS OGSÅ: Apple har lavet lille - men betydningsfuld - ændring på din iPhones tastatur

LÆS OGSÅ: Er du også 'offer' for dette udbredte iPhone-problem?

LÆS OGSÅ: Din iPhone afslører, hvor du har været: Sådan slår du det fra

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx