Af - 15/09-15 19:26; Opdateret: 15/09-15 19:41

Banebrydende Snapchat-nyhed: Nu kan du gense dine snapsBanebrydende Snapchat-nyhed: Nu kan du gense dine snaps

Desuden er der flere nyheder i vente til de glade snappere.

Bildstrecke im Grossformat »

En kommende opdatering til Snapchat betyder, at du kan købe dig til at se snaps, der ellers er afspillet.

Det skriver Business Insider, og flere tech-medier.

For 99 amerikanske cent kan man snart købe tre ekstra replays af filmbidder eller gense et billede, der allerede er trykket på. Det rykker væsentligt ved den tidligere funktion, der har været i appen i to år, hvor man kunne gense et enkelt snap om dagen.

TV: 10 WTF-moments fra S-toget
TV: 10 WTF-moments fra S-toget

- Vi introducerede Replay for næsten to år siden, og siden har vi brugt det til at genopleve de fantastiske øjeblikke (eller dem, vi ikke koncentrerede os ordentligt om...) bare en enkelt gang mere, inden de forsvinder, skriver folkene bag Snapchat på deres blog.

Desuden ruller det sociale medie syv filtre til selfies ud, der kaldes 'Lenses.' De ekstra filtre danner rammen om dit ansigt og kommer automatisk til at poppe op, når man bruger kameraet på forsiden af sin mobil eller tablet. Et selfie-filter, om man vil.

Så skete det: Stor ændring til Instagram
Så skete det: Stor ændring til Instagram

Linserne har forskellige funktioner. Et kan blandt andet få brugeren til at se meget ældre ud, end man reelt er. Et andet eksempel kan ses nedenfor, hvor udviklerne bag besked-appen formentlig er blevet inspireret af computerspil.

Man skal vende pege kameraet ved siden af skærmen mod sig selv, og holde et længere tryk på sit ansigt. Så dukker der syv forskellige muligheder op, og så er det bare at vælge.

Desuden er der kommet et trofæskab, hvor man kan udløse virtuelle præmier for at klare en række udfordringer. Som for eksempel at skyde et vist antal snaps med det kamera, der vender fremad på telefonen.

Gå selv på opdagelse, opdateringen er tilgængelig allerede.


LÆS OGSÅ: Teenager lavede denne joke på Snapchat - så blev han anholdt

LÆS OGSÅ: Snapchat udvider: Her er de nye kanaler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx