Af - 29/01-16 10:14

Rygte: To nye, vilde opdateringer til SnapchatRygte: To nye, vilde opdateringer til Snapchat

Et stykke lækket kode antyder, at du snart kan ringe både med og uden video på Snapchat.

Bildstrecke im Grossformat »
Nye betingelser: En ændring i appens brugervilkår skabte i oktober og november røre verden over. I deres betingelser gjorde de det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt, men de siger selv, at de ikke gør brug af det. Konklusionen er altså, at Snapchat fortsat har rettigheder – og adgang – til dine private snaps. Men samtidig vil de gerne overbevise deres brugere om, at de ikke gemmer og viser dine snaps til andre. Udover nye betingelser kom der et hav af seje opdateringer. 9. pladsen over nye funktioner må være dobbelt-tap-funktionen. I juni kom nyheden - så du let kan skifte mellem front- og bag-kameraet.Nu kan det nemlig gøres blot med et dobbelt-tap. Virkelig smart, når man for eksempel gerne vil vise sig selv og musikeren til en koncert i samme snap-video. 8. pladsen går til den opdaterede venneliste. I april blev disse emojis sneget ind i din venneliste. I september kom en baby og en stjerne til listen. Du kan læse mere om, hvad symbolerne betyder i artiklen Med månen oplyser Snapchat automatisk mørke billeder. Opdateringen kom i april - og ryger ind på en 7. plads over seje funktioner, vi fik i 2015. I september lancerede Snapchat 'præmie-skabet'. Her kan du se, hvordan man låser op for trofæerne. I oktober fik alle snapchattere muligheden for at gøre deres snap-videoer hurtigere eller langsommere med en skildpadde og en hare som filter. Herudover fik man også muligheden for at afspille sine videoer baglæns. I december tilføjede Snapchat så 'det ekstra hurtige hare-filter' - så videoerne nu kan blive endnu hurtigere end tidligere. Disse funktioner indtager 5. pladsen. I juni kom en stor snapchat-nyhed til Danmark. De åbnede en såkaldt 'our story' for København, hvor man kan bidrage til historien med sine egne snaps, hvis man ellers befinder sig i hovedstadsområdet. Tredje pladsen går til filtre! I den nyeste Snapchat-opdatering fra december giver Snapchat dig mulighed for at bruge op til fem filtre på én gang. I august gik Snapchat emoji-amok. Opdateringen giver dig mulighed for at indsætte lige så mange emojis, som du har lyst til. Funktionen ryger ind på anden pladsen over de vildeste ting, der skete på Snapchat i 2015. De animerede filter har skabt vild begejstring - og derfor ryger den funktion klart ind på førstepladsen. I september kom de seje animerede filtre, som løbende skifter. Regnbue-filtret var et af de mest populære, da opdateringen kom ud.

I galleriet her kan du se alle de vilde ting, der skete på Snapchat i 2015. Nu forlyder det, at app'en udvider med videoopkald.

Det vil være en underdrivelse at sige, at vi er lidt oppe at køre over rygtebørsen i Snap-land. Det forlyder nemlig, at vores alle sammens gule spøgelse er på vej med to store tilføjelser, som lidt er gamechangers for den populære app.

Rygterne stammer fra et stykke lækket kode, som ifølge tech-sitet Techcrunch sladrer om en masse nye funktioner til brugerne, hvis Snapchat vælger at rulle opdateringerne ud.

Kylie Jenner får malet kæmpe selfie på væggen - af sig selv!
Kylie Jenner får malet kæmpe selfie på væggen - af sig selv!

De to største tilføjelser er eftersigende muligheden for at kunne ringe til hinanden både med og uden video. Derudover skulle der også komme en masse klistermærker til at sende i chatten.

Det er allerede muligt at videochatte i Snapchat, men det er mere omstændigt, end det vil blive, hvis rygtet altså taler sandt. I dag kan du nemlig kun videochatte, hvis du og din ven er inde i chatten samtidig, og begge holder den blå knap inde.

Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt
Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt

Med den opdatering, som den lækkede kode vidner om, vil du i stedet kunne ringe din ven op, uden at vedkommende er inde i Snapchat. Opkald vil altså komme til at fungere på samme måde, som hvis du for eksempel ringer fra Facebook.

Snapchat selv har ikke bekræftet eller kommenteret på rygterne om de nye funktioner, så det er endnu usikkert, om vi rent faktisk får muligheden for at prøve dem af.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx