Af - 29/02-16 16:58

Ny iPhone: Lækkede billeder bekræfter to markante manglerNy iPhone: Lækkede billeder bekræfter to markante mangler

Apples nye iPhone SE ser ud til at komme på markedet med gammelt design og uden smart funktion. Ifølge Tech-ekspert er der tale om en nødlancering.

Bildstrecke im Grossformat »

Lækkede billeder af en ny iPhone viser angiveligt, at der vil være tale om et tilbageskridt i forhold til de ældre søskende, når it-giganten lancerer den såkaldte iPhone SE.

Det franske teknologi-site ’nowherelse’ lækkede lørdag de første billeder af forsiden på den nye iPhone SE, der er sat til at komme på markedet i marts.

To klare mangler falder ifølge Forbes i øjnene, når man ser på de nye billeder af den kommende iPhone SE. Det er særligt bevarelsen af det gamle design fra iPhone 5S og valget om ikke at inkludere 3D Touch, som skuffer.

Apple arbejder på at styrke sikkerhed midt i FBI-strid
Apple arbejder på at styrke sikkerhed midt i FBI-strid

IPhone SE er den første iPhone siden iPhone 5S, der har en skærm på kun 4 tommer. Den er sat til at blive en billigere udgave af Apples eftertragtede smartphones.

TV2’s Tech-radaktør David Guldager forklarer, at Apple taber til sine konkurrenter på markedet for billige telefoner. Derfor er de nødt til at komme med en mere betalelig model.

- Men iPhone SE er ikke et hjertebarn for Apple, siger Guldager, der kalder det en ”nødlancering”.

Teknologien 3D Touch kom på banen sammen med Apples iPhone 6S og er i stand til at registrere, hvor hårdt der trykkes på skærmen. Det gør brugen af en række iPhone-funktioner lettere, men Apple ser altså ikke ud til at have inkluderet teknologien i den nye iPhone SE.

Ifølge David Guldager vil iPhone SE række ud til både de helt unge, der skal have deres første telefon, eller de lidt ældre, der ikke går op i, om deres telefon er det nyeste nye.

- Den kommer til at nå ud til hver sin ende af spektret af købere, mener han.

LÆS OGSÅ: Apple: Slut med jackstick - og iPhone går ned i størrelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Superglad og stolt: Her er Magnussens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx