Af - 11/11-16 15:45

Genfødsel: Populært filter er tilbage på SnapchatGenfødsel: Populært filter er tilbage på Snapchat

Jubii. Snapchats mest farverige filter er tilbage. Men hvem ved, hvor lang tid det bliver? Så skynd dig at få brugt det.

Bildstrecke im Grossformat »
Filteret, der er elsket af piger verden over, fordi det på mystisk vis lykkes at se 'cute' ud, mens man er en hund. Hvordan Snapchat, hvordan?!? Se flere billeder i galleriet og stem på din favorit nederst i artiklen. The O.G inden for Snapchat-filtre, regnbuefilteret. Det var dette filter, der oprindeligt fik folk til at gå og spærre mund og øjne op på gaden til stor morskab for forbipasserende. Filteret vender tilbage til Snapchat i ny og næ og er stadig populært. Snapchat oppede deres game, da de introducerede faceswap-filteret, som er et fast filter på Snapchat. Pludselig kunne ens mor og far, venner, hund, kat eller barbiedukke være med i billedet. Et af de filtre, der hitter rigtig meget for tiden, er sommerfuglefilteret. Og forståeligt nok, for filteret giver både pæn hud, et flot gyldent skær, lyserøde læber og en fe-agtig krans af sommerfudle på hovedet. What's not to love?! Selvfølgelig skal der også være et filter til katte-elskere, og mens Snapchat har prøvet med flere forskellige (blandt andet et crazy cat lady-filter), så er dette lyserøde filter nok det mest populære. Hvem kan stå for de poter? <3 Ønsker man perfekt hud og høje kindben, så er dette filter perfekt. Filteret, der udglatter uden at forvrænge, er en del af Snapchats faste sortiment. I virkeligheden er det de færreste, der kan se godt ud, mens de græder, men Snapchat har fundet den perfekte formel ved at gøre folks øjne kæmpestore, samtidig med at huden udglattes. I forbindelse med kendis-musikfestivalen 'Coachella', der afholdes i Californien hver sommer, lancerede Snapchat dette blomsterkrone-filter, som siden er kommet igen på Snapchat med jævne mellemrum på grund af dets popularitet. Det tætteste, du kommer på at ligne en emoji, samtidig med at du ser sød ud og har perfekt hud. Du kan med fordel sende det til en, du har et crush på. Filteret til dig, der gerne vil ligne en tegneseriefigur, men samtidig se lidt godt ud med de der store anime øjne og høje kindben.

Klik dig igennem nogle af de mange Snapchat-filtre, der har været på Snapchat.

Hundeører, kanintænder og mussestemme.

Med Snapchats mange filtre har vi mulighed for at forvandle os selv til lidt af hvert.

Men man skal nyde det, mens man kan, for det sociale medie er hurtig til at kassere filtrene og erstatte dem med nye.

I dag har vi dog fået en gammel kendinge tilbage.

Nemlig regnbuefiltret.

Regnbuefiltret var blandt udvalget af filtrene, da Snapchat for første gang gav folk muligheden for at have filter på deres snaps.

Filtret giver folk større øjne og røde kinder. Når de åbner munden, kommer der en lang regnbuefarvede masse ud, og når munden lukkes glimter ansigtet i små hvide stjerner.

På billederne kan du se, hvordan filtret virker.

TINDER-TIRSDAG: 10 af ugens KLAMMESTE beskeder på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 af ugens KLAMMESTE beskeder på Tinder

Filtret har før vendt tilbage til Snapchat, men ofte er det kun for en kort periode, så det er bare om et nyde det, mens man kan.

Klik dig gennem billedgalleriet øverst i artiklen, hvis du vil se eksempler på andre sjove filtre på Snapchat gennem tiden.


LÆS OGSÅ: Jodel-hemmeligheder: Kom til at slå en prut, da min kæreste slikkede mig

LÆS OGSÅ: Apple ændrer numse-lignende fersken-emoji: Se folks rasende reaktioner

LÆS OGSÅ: Disse internetfælder skal du passe mest på

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Robert Skov-hugger slog til: En...
bt.dk
Camilla Miehe-Renard: Vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx