Af Jeppe Elkjær Andersen - 31/08-17 18:10

Facebook har ændret designet på en af de funktioner, du bruger mestFacebook har ændret designet på en af de funktioner, du bruger mest

Hvis du er en af de mange millioner danskere, der logger på Facebook dagligt eller ugenligt, så kan det være, du har lagt mærke til en ændring i det design, du efterhånden kender så godt fra din PC's webbrowser.

storybild

(Billede: Facebook)

Facebook har nemlig ændret den måde 'synes godt om'- eller 'like'-knappen ser ud på. Det samme gør sig gældende med 'kommenter' og 'del'.

Ændringen har ikke umiddelbart nogen betydning for funktionen - det er ren kosmetik.

Tidligere så de tre knapper ud, som du kan se på billedet herunder.

Her var alle tre taster mørkegrå eller sorte.

Men i det nye design, som du kan se lidt længere nede i artiklen, er det ændret.

Her et det kun omridset af 'synes godt om', 'kommenter' og 'del', som er mørkt, mens det indenfor stregerne er hvidt.

Hvis du endnu ikke har opdaget ændringen, kan det skyldes en ganske simpel ting. Det er nemlig ikke hos alle, det nye design er slået igennem. Det kan selvfølgelig også skyldes, at du blot ikke har lagt mærke til det endnu.

Om der er tale om en vedvarende ændring vides ikke, men ændringen kommer efter flere år med de helt sorte taster.

Tidligere har Facebook ændret 'synes godt om'- eller 'like'-tasten, som den kaldes, hvis man har Facebook indstillet til engelsk, i sin grundform. Inden ændringen var det, som mange nok husker, kun muligt at 'synes godt om' ting med den berømte tommelfinger op.

Efter forespørgsler og ønsker fra brugerne om at kunne udvise andre følelser end blot en opadvendt tommelfinger besluttedes det, at man ud over tommelfingeren også skulle kunne markere et opslag med et hjerte for 'elsker', en grinesmiley for 'haha', en måbende smiley for 'wow', en grædende smiley for 'ked' og en sur smiley for 'vred'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx