Af - 09/08-16 14:26

JUHUU: Pokémon GO forbedres - her er alle nyhederneJUHUU: Pokémon GO forbedres - her er alle nyhederne

En ny opdatering til Pokémon GO er rullet ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Først var der problemer med at app'en konstant crashede. Så klagede folk over, at trackingfunktionen ikke virkede. Men nu er der hjælp på vej.

Mandag blev en opdatering nemlig tilgængelig i appstore, og den skulle efter sigende rette en række irriterende fejl. Det skriver mobilsiden.dk.

Liste: Disse 10 apps dræner dit batteri for strøm
Liste: Disse 10 apps dræner dit batteri for strøm

Spar på batteriet
I iOS-appen valgte Niantic, der er producenten bag det populære spil, for nogle uger siden at fjerne batterisparefunktionen, da den ikke virkede som ønsket.

Funktionen er nu forbedret, og derfor er den nu vendt tilbage, så du kan spille uden at rende rundt med en stor tung 'powerbank' i lommen.

20-årig skudt og dræbt under Pokémon Go-jagt
20-årig skudt og dræbt under Pokémon Go-jagt

Bedre tracking
Mange er blevet forvirrede over 'Nearby-funktionen'. I begyndelsen virkede funktionen efter sigende heller ikke efter hensigten, og derfor var det svært at tyde, hvilke Pokémon der reelt var i nærheden. Derfor fjernede man funktionen.

Men heldigvis arbejder Niantic på højtryk for at implementere et nyt og bedre system til at tracke pokémoner i nærheden.

Lige nu skulle mindst to forskellige løsninger i omløb, som ifølge mobilsiden testes for en tilfældig gruppe af personer i USA.

Størstedelen af brugere ser et lidt ændret system, der bliver kaldt ’Sightings’ i stedet for ’Nearby’. Der er dog ikke den helt store forskel at se, da du fortsat ser pokémoner sorteret efter hvor tæt på de er – enten som en silhuet eller med farver.

En mindre del af brugerne ser et endnu bedre tracking-system, hvor det fortsat hedder ’Nearby’.

Ikonerne udgøres nu af det PokéStop, hvor en bestemt pokémon kan findes, lige som der ses et lille billede af pokémonen. De tidligere fodspor er helt væk.

I stedet kan du klikke på stedet med en pokémon og få placeret et ikon på kortet, der viser præcist, hvor du skal gå hen for at finde pokémonen.

Vi håber selvfølgelig på, at sidstnævnte bliver rullet ud til de danskere Pokemon-jagere hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Pokémon breder sig til frækt marked

LÆS OGSÅ: Knuste OL-atleter: Der er ingen Pokémon i Brasilien

LÆS OGSÅ: Genialt: Disse sko er lavet til at fange Pokémon

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx