Af Webstud/TR - 11/12-17 19:02

Spilfirma slæber 14-årig i retten for snyd: Nu er hans mor surSpilfirma slæber 14-årig i retten for snyd: Nu er hans mor sur

Teenagerens mor er sur over, at firmaet går efter hendes mindreårige søn, der ikke en gang havde fået lov til at spille spillet.

storybild

Den 14-årige er anklaget for at bruge et specielt program til at snyde i spillet "Fortnite". (Billede: Scanpix/Arkivfoto)

En 14-årig amerikansk dreng er blevet sagsøgt af spilfirmaet Epic for at snyde i spillet "Fortnite". Det har fået teenagerens mor til at skrive et brev, der angriber firmaets håndtering af sagen.

Det skriver Kotaku.

Sidste måned annoncerede Epic Games, at de ville tage hårde midler i brug mod to brugere, der havde gjort brug af et specielt program til at snyde i deres spil, "Fortnite".

Efter det kom frem, at den ene sagsøgte er en 14-årig dreng, har drengens mor sendt et brev, hvor hun klager over, at spilfirmaet forsøger at straffe hendes mindreårige søn.

Her understreger hun blandt andet, at hendes søn aldrig har fået tilladelse til at spillet spillet, hvilket "Fortnite" kræver, at mindreårige skal have.

Derudover angriber hun Epic for at gå efter hendes søn, der ifølge hende selv blot downloadede snydeprogrammet og ikke har været med til at udvikle det, hvilket spilfirmaet ellers påstår.

Den 14-årige har ifølge Epic Games snydt i spillet ved at udvikle og bruge en aimbot-service, der hjælper spillere med at finde, sigte og dræbte spillere i onlinespil, fra siden AddictedCheats.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Axelsen vinder igen: Nu skal han møde...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx