Af - 05/01-17 17:49

Rygte: Snart kan du bruge din iPhone i biografenRygte: Snart kan du bruge din iPhone i biografen

En tidligere kilde til læk om Apple-produkter mener at vide, at der er nyt på vej til biografgængere, der gerne vil tjekke mobilen fra salen.

storybild

Arkivfoto

En tidligere kilde til Apple-læk skriver på Twitter, at det kommende styresystem til Apples iPhone vil komme med en såkaldt 'Theatre Mode,' som er særligt tilegnet biografmørket.

Det skriver engelske Metro.

Kan du ikke vente med at google efter, hvad det nu var, at hende skuespillerinden ellers er kendt fra, når du sidder i plyssædet i biografen, så kan der være håb på vej - i hvert fald, hvis man hører til de mennesker, der ikke vil genere sine medmenneskers filmoplevelse med en lysende smartphone-skærm.

Test dig selv: Hvor stor en Apple-nørd er du?
Test dig selv: Hvor stor en Apple-nørd er du?

Forbrugermagasin dumper nye Apple computere
Forbrugermagasin dumper nye Apple computere

Kilden til det nye rygte er den unge australier Sonny Dickinson, der tidligere har lækket informationer om Apples produkter inden de kom ud i den brede offentlighed. Han ramte blandt andet rigtigt med designet af iPhone 5C, samt at Apples iPad Air ville få samme design som iPad Mini.

Derfor er det måske i højere grad værd at folde lytteklapperne ud, når han siger, at der i det kommende OS vil komme en lille knap med et bæger popcorn ved siden af 'flight mode-knappen' - end når resten af rygtebørsen farer ud over stepperne med løst og fast.


Apple opgiver kampen mod utilfreds dansk kunde
Apple opgiver kampen mod utilfreds dansk kunde

Det er dog uklart, hvordan biograf-indstillinger kommer til at tage sig ud. Flere twitter-brugere håber, at der bliver tale om en såkaldt 'dark mode,' hvor det meste af telefonens skærm bliver sort, hvor den i dag er med hvid, lysende baggrund.

Det er nemlig også en del af et patent fra 2012, som it-giganten har optaget for i 2012. Patentet beskriver, hvordan den særlige indstilling vil stoppe indgående opkald og beskeder, samt dæmpe skærmens lys, skriver Independent.

LÆS OGSÅ: Kunder går amok over Apples AirPods - sælges til helt vanvittige priser

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Efter mystisk fund af lig i...
bt.dk
10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx