Af - 19/10-15 10:25

Snapchat dropper stor satsningSnapchat dropper stor satsning

Leder du efter Snap Channel? Derfor kan du ikke finde den.

Bildstrecke im Grossformat »
I gennemsnit bliver der på verdensplan sendt 8.796 snaps i sekundet. Kilde: expandedramblings.com Snapchats logo hedder Ghostface Chillah og er opkaldt efter rapperen ved samme navn fra rap-gruppen Wu-Tang Clan. Kilde: businessinsider.com Ifølge en undersøgelse fra kommunikationsforum tænker unge ikke over, hvordan de tager sig ud, når de deler billeder på Snapchat. De tør godt sende lidt skøre eller grænseoverskridende billeder af sig selv til hinanden. Billeder som de unge normalt ikke ville uploade til andre sociale medier. Kilde: kommunikationsforum.dk Der findes en Snapchat-funktion for børn under 13 år kaldet 'SnapKidz'. Det er en mere begrænset udgave af den populære app. Her kan man tage billeder og tegne, men ikke videresende sine snaps. Det eneste man skal gøre, for at få adgang til den begrænsede udgave er at logge ud af Snapchat, og herefter logge ind med et nyt login og udfylde en fødselsdag, der passer til barnets alder. Kilde: Snapchat bliver næsten kun brugt blandt danskere under 30 år. Men Snapchat er virkelig stort blandt de unge. Halvdelen af alle 12-19-årige og godt en fjerdedel af alle 20-29-årige bruger Snapchat dagligt ifølge Snapchat er så populær, at Facebook gerne vil have fingre i app'en. Facebook har efter sigende tilbudt at købe app'en for hele tre milliarder dollars - hvilket svarer til næsten 20 milliarder kroner. Snapchat afslog tilbuddet. Kilde: Facebook lancerede siden den Snapchat-lignende app 'Slingshot'. Kilde: Snapchats grundlægger Evan Spiegel datede efter sigende stjernesangeren Taylor Swift i 2014. Kilde: Nymag.com Nu er grundlæggeren sammen med den australske model Miranda Kerr. De to blev første gang spottet sammen i juli i Los Angeles' lufthavn. Kilde: Snapchat har tæt på 100 millioner daglige brugere. Kilde: venturebeat.com

Bliv klogere på Snapchat er i galleriet.

I januar lancerede Snapchat Discover-funktionen, hvor brugerne kunne se artikler, billeder og videoer fra store medier som Vice, Buzzfeed og CNN. Men Snapchat ville også selv være med, og derfor kom de selv på banen med Snap Channel.

Men tilsyneladende var brugerne ikke vilde med idéen - og derfor er Snap Channel nu forsvundet kun ti måneder efter lanceringen. Ifølge deadline.com så er Snap Channel lukket og slukket - sammen med hele den afdeling, der skulle stå for at få det op at køre.

TV: Ingen proptrækker? Bare rolig! Her er 5 life hacks som vil redde din weekend!
TV: Ingen proptrækker? Bare rolig! Her er 5 life hacks som vil redde din weekend!

Discover-samarbejdet med andre medier vil ifølge deadline.com fortsætte. Men sandsynligvis vil Snapchat ikke selv producere indhold til deres brugere i fremtiden.

LÆS OGSÅ: SNAPCHAT: Sådan indstiller du selv dine venne-emojis

LÆS OGSÅ: GALLERI: 7 vidunderligt akavede far-beskeder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx