Af - 31/08-16 20:33

Endelig! Nu kan man zoome ind på Instagram-billederEndelig! Nu kan man zoome ind på Instagram-billeder

Det er slut med at like billeder ved et uheld, når du forsøger at zoome ind på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »
To go-drikkevarer er et must her på insta! Vi skal jo gerne vise alle andre, hvor travlt vi har med fancy gøremål, og at vi derfor er nødsaget til at snuppe mad/drikke på farten. Husk at poste et billede af noget rigtig usundt engang imellem og skriv noget a la: "Den slags skal der også være plads til Jeg er bestemt ikke fanatisk med min sunde livsstil, så når jeg får lyst til pizza en sjælden gang imellem, så spiser jeg det også. Sommetider løber jeg også kun 8 kilometer i stedet for 12!". Når du skal til at lave mad, så stil alle dine ingredienser op og skriv "Kan I gætte, hvad jeg skal have til aftensmad?" Det skal gerne være ret åbenlyst. Og sundt. Tag et billede ligesom det her, post det på insta og skriv: "Så er der fredagsslik " (skriv PB for opskrift). Skal du rigtigt skeje ud, så kan du lave en dip af skyr og økologiske krydderier. Skær en grapefrugt midt over og læg halvdelen på en tallerken. Smid et billede på insta med teksten "Så er der lækker morgenmad ". Sådan kan du vise dit fine (royale) stel frem OG få dine følgere til at tænke: "Det var dog verdens mindste morgenmad. Hvor er hun bare misundelsesværdigt sund og viljestærk Og sulten. Men sikke da en besynderlig måde at spise grape på". Husk det til lørdagsbrunchen! Overskudsagtigt hjemmebag skal selvfølgelig ALTID smides på Instagram (og det skal alt med jordbær også)! Og nej, denne er ikke lavet på skyr og kunstigt sødemiddel, men det kan man jo ikke se på billedet. "DÉT HER SKER NU " er altid en god vending at bruge på insta. På den måde bekræfter du lige situationen over for alle de følgere, der ellers tænker "Fuldfed pølsemix med løg og karryketchup? I flamingobakke? Dét er sgu da for godt til at være sandt". Tippet kan også bruges til pizza, drinks, salat og andre nærmest urealistiske lækkerier. Føler du dig udenfor i insta-klassen, fordi du ikke ejer noget royalt stel? Fortvivl ej, hjælpen er på vej! Med det rette filter, den rette type paptallerken (#hvidriflet selvfølgelig) og en form for sukker-/glutenbombe på toppen er der sgu ikke nogen, der lægger mærke til, at tallerkenen ikke er ægte! Nå, mig? Jamen jeg sidder såmænd bare lige og nyder en rugbrødsmad på min helt fantastisk smukke, moderne og ikke mindst instagramkorrekte tallerken. Jeg elsker bare mit blå guld. "Jamen Line, er det på nogen måde muligt at gøre en parisertoast insta-venlig?". Ork ja da! Server et glas rosé til toasten og lav selve fotoshootet ude på havebordet. Husk at skrive ordet "selvforkælelse".

Klik gennem galleriet for at få tips til at tage det perfekte madbillede på Instagram.

Alle, der har en Instagram-bruger, kender nok den paniske følelse, når man viser Instagram-billeder til folk, der ikke selv bruger app'en.

Sådan klarer kongehuset sig på Facebook og Instagram
Sådan klarer kongehuset sig på Facebook og Instagram

"Du må ikke dobbelttrykke for at zoome ind", lyder advarslen ofte, før man giver telefonen videre. For hvis man trykker to gange, afføder det et like, der i værste fald kan være utroligt creepy.

Men nu har folkene bag Instagram endelig introduceret en måde at zoome ind på billeder. Noget, der forhåbentlig kan fjerne en del af frygten for at give slip på mobilen for at vise Insta-billeder til andre.

Det skriver TechCrunch.

Vælger du dette Insta-filter, så er du måske deprimeret
Vælger du dette Insta-filter, så er du måske deprimeret

GALLERI: Hvis Instagram havde været et hit i 90’erne
GALLERI: Hvis Instagram havde været et hit i 90’erne

Trykker man to gange, vil man stadig give et like. Men bruger man - som i en række andre apps - to fingre til at skubbe ind eller ud, kan man nu zoome ind på billeder og videoer i ens feed, på profiler og i Explore.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx