Af Webstud/TR - 28/09-17 20:03

Snapchat er begyndt at lave bizart filter - perfekt til begravelserSnapchat er begyndt at lave bizart filter - perfekt til begravelser

Flere Snapchat-brugere efterspørger såkaldte geo-filtre til begravelser.

storybild

Der findes et Snapchat-filter til enhver begivenhed.

Snapchat-filtre til begravelser er blevet en ting i USA. Det skriver CNET.

Besøger du en eksotisk by, eller er du på en fed festival, kan du tilføje et smart geo-filter til dit billede for at vise dine følgere, hvor du er, og hvad du laver. Er man i København, har man eksempelvis mulighed for at bruge dette filter:

Skal du til begravelse, er Snapchat såmænd også parat med et såkaldt geo-filter, og flere og flere folk benytter denne mulighed for at fejre en afdød. Det er i hvert fald tilfældet i USA.

Størstedelen af de hundredevis af bestillinger, det amerikanske firma 'Buy Custom Geofilters' modtager hver måned, handler om fødselsdage og bryllupper.

En lille håndfuld kommer dog fra folk, der gerne vil bestille et filter til en begravelse, og antallet af sådanne bestillinger er støt stigende, siger firmaets grundlægger, Andrew Lee:

»Folk bruger i dag begravelser til at fejre livet. Geo-filtre er bare en anden måde at gøre det på,« fortæller han til CNET.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx