Af - 13/06-16 20:18

Folk poster billeder af kyssende mænd som modreaktion på massakreFolk poster billeder af kyssende mænd som modreaktion på massakre

Det vrimler med bøsser, der kysser, på de sociale medier.

storybild

Her er det De Radikales gruppeformand i Borgerrepræsentation, Tommy Petersen, der kysser sin mand. Billedet er blevet delt af kollegaen Anna Mee Allerslev, der er Københavns Beskæftigelses- og Integrationsborgmester. (Billede: Anna Mee Allerslev/Facebook)

Stribevis af billeder af mænd, der kysser hinanden, har gennem det forgangne døgn spredt sig som en steppebrand på de sociale medier.

Billederne, der bliver delt under hashtagget #twomenkissing, kommer som en modrektion på gårsdagens brutale massakre på natklubben Pulse i Orlando Florida.

Obama: Ingen beviser på at ekstremister styrede drab
Obama: Ingen beviser på at ekstremister styrede drab

Her blev 49 mennesker skuddræbt og yderligere 53 såret, da den bevæbnede gerningsmand, Omar Matee, åbnede ild på natklubben, som er et populært gå-i-byen sted for homoseksuelle.

I kølvandet på det blodige angreb er det kommet frem, at Omar Matee kort før skyderiet ringede til alarmcentralen og svor troskab til terrororganisationen Islamisk Stat (IS).

Tweet om Orlando-skyderi skaber røre i Storbritannien
Tweet om Orlando-skyderi skaber røre i Storbritannien

Islamisk Stat er kendt for anse homoseksualitet som en dødsynd. Tidligere offentliggjorte videoer fra terrororganisationen viser således også homoseksuelle, der bliver henrettet. Blandt andet ved at de bliver bagbundet og kastet i døden fra toppen af bygninger.

Homofobi er derfor blevet nævnt som et muligt motiv til nedskydningen. Omar Mateens far, Mir Seddique, har efter skyderiet fortalt, at hans søn blev meget vred, da han så to mænd kysse hinanden på åben gade for nogle måneder siden.

Det er netop denne form for homofoi, som mange nu forsøger at trodse på nettet.

Antallet af dødsofre i Orlando er nedjusteret til 49
Antallet af dødsofre i Orlando er nedjusteret til 49

Du kan se nogle af de mange kysse-billeder, der lige nu florerer på de sociale medier nedenfor.

De Radikales beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev, er en af dem, der på sin Facebook har delt et billede af to kyssende mænd.

Billedet viser hendes kollega, Tommy Petersen, der er De Radikales gruppeformand i Københavns Kommunes Borgerrepræsentation, kysse sin mand.

- Kærlighed kan ikke kues! Min gruppeformand og hans mand giver det smukkeste og bedste svar til alle hadske homofober, skriver Anna Mee Allerslev til billedet.


LÆS OGSÅ: Eiffeltårnet bliver rødt, hvidt og blåt efter massakre

LÆS OGSÅ: USA i sorg efter skudmassakre på natklub

LÆS OGSÅ: 150.000 trodser trussel og tager til homoparade i LA

LÆS OGSÅ: Dansk paramediciner i Orlando: Folk i byen står sammen

LÆS OGSÅ: FBI talte med formodet attentatmand - kendt ham siden 2013

LÆS OGSÅ: Islamisk Stat tager skylden for natklubmassakre i Florida

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx