Af - 17/08-16 14:20

iPhone 7 har muligvis løsningen på et af de mest irriterende problemeriPhone 7 har muligvis løsningen på et af de mest irriterende problemer

Endelig!

Bildstrecke im Grossformat »

Lanceringen af den nye iPhone 7 er stadig omgærdet af stor mystik, og indtil videre holder Apple kortene tæt ind til kroppen.

Den mest opsigtsvækkende ubekræftede oplysning har indtil videre været, at der ikke længere vil være et jack-stik til hovedtelefoner, der i stedet vil være trådløse, men et nyt rygte om den længe ventede model vækker anderldes glæde.

Glem iPhone 7 - her er det VILDE iPhone 8 rygte
Glem iPhone 7 - her er det VILDE iPhone 8 rygte

De nuværende og tidligere iPhone-modeller har været hæmmet af henholdsvis dårlig batteritid og langsom opladning i forhold til andre telefoner.

Men ifølge en bruger på Twitter, der specialiserer sig i læk om nye mobil-modeller, så vil iPhone 7 imødekomme sidstnævnte problem og have en væsentlig hurtige opladningstid.


Hvis rygterne er sande, betyder det, at ladekredsløbet vil blive optimeret til mindst at kunne klare 5-volt,2-amp i stedet for de nuværende 5-volt, 1-amp, hvilket vil være en væsentlig forbedring for ladetiden i forhold til de nuværende modeller.

Her får du populære smartphones billigst
Her får du populære smartphones billigst

Mikkel William Nielsen er projektleder hos Forbrugerrådet Tænk og ansvarlig for test af mobiltelefoner, og han mener, at batteriet altid har været iPhones svaghed.

- iPhones er gode på rigtig mange områder, men batteriet er en svaghed - opladningen og levetiden er ikke så god som hos eksempelvis Samsung, siger Mikkel William Nielsen til Metroxpress.

Han vil ikke kommentere på rygterne om den mulige opgradering af opladningen af den nye iPhone 7, men han bekræfter, at optimering af batterierne er noget, der bliver arbejdet hårdt for hos alle mobilproducenterne.

7 ting du kan med dine høretelefoner, som du nok ikke kender til
7 ting du kan med dine høretelefoner, som du nok ikke kender til

- Flere producenter af Android-mobiltelefoner er begyndt at anvende quick-charge, hvor du eksempelvis kun skal bruge 15 minutter på at lade telefonen 20 procent op, og det kunne man måske forvente også vil snige sig ind hos Apple, siger Mikkel William Nielsen, der dog maner til en vis besindighed.

- Selvom man reklamerer for hurtig opladning, er det ikke ensbetydende med, at det også fungerer fuldstændig i praksis, siger han.

iPhone 7 bliver lanceret onsdag den 7. september.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx