Af Thomas Berger - 20/10-15 12:29

Plus møder plus – topmodellerne fra Samsung og Apple i duelPlus møder plus – topmodellerne fra Samsung og Apple i duel

Vi har ladet Apples splinternye iPhone 6S Plus tager en tur i bokseringen med Samsungs netop lancerede Galaxy S6 edge+. Kampen synes uafgjort.

storybild

iPhone 6S Plus
Pris: fra 6.699 kr.
Web: Apple.dk
Karakter: 5/6

Designmæssigt ligner iPhone 6S Plus sin forgænger til forveksling. Alle nyhederne befinder sig inde i aluminiumsskallen, hvor en ny kraftigere A9-processor og to gigabyte ram leverer omkring 70 procent ekstra ydelse. Det kan mærkes – apps starter hurtigere og fingeraftryksskanneren reagerer mere rapt.

LÆS OGSÅ: Her er verdens dyreste iPhone

iPhone 6S Plus er udstyret med en 5,5 tommer IPS-skærm med en opløsning på 1920x1080 – mindre end konkurrenterne men ikke noget der ses i praksis. Kameraet har en opløsning på 12 megapixel, indbygget billedstabilisator og producerer flotte foto.

Den mest interessante nyhed i begge udgaver af iPhone 6S er 3D-touch. Skærmen kan mærke, hvor hårdt du trykker på den, hvilket giver en lang række forbedringer i brugerfladen. Du kan for eksempel få en forhåndsvisning af dine emails, blot ved at trykke lidt på dem. Ligesom der i apps som Facebook eller Instagram er adgang til de mest brugte funktioner, blot du trykker lidt hårdere på ikonet.

LÆS OGSÅ: Mærket på din telefon sladrer om dine pornovalg

iPhone 6S Plus byder på væsentlige forbedringer i forhold til forgængeren, hvis du vel og mærket kan leve i Apples økosystem. Største minus er, at Apple stadig ikke supporterer trådløs opladning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx