Af - 01/06-15 21:36

Forældrene bliver fejret i dag: Her er læsernes bedste snapsForældrene bliver fejret i dag: Her er læsernes bedste snaps

Mandagen er International Forældre-dag. Metroxpress har i den anledning bedt vores Snapchat-følgere om at komme med de bedste forældre-snaps.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at vi allerede har en mors dag og en fars dag. Men faktisk er der også en international forældre-dag, som hvert år finder sted den 1. juni.

Dagen blev anerkendt ved en generalforsamling i FN i 2012, og den er lavet for at hædre forældre i hele verden.

'Den Internationale Forældre-dag tilbyder en mulighed for at værdsætte alle forældre i hele verden for deres uselviske engagement over for børn og for deres livslange offer for at pleje forholdet til dem,' skriver FN om dagen på deres hjemmeside.

Her på metroxpress gav vi vores Snapchat-følgere muligheden for at sende forældre-snaps til os via vores konto 'mxfeed'. Vi har fået mange gode, og vi har valgt de seks bedste, som kan ses i galleriet øverst.

UGENS BEDSTE SNAPS: Så blev valget skudt i gang – og I var med
UGENS BEDSTE SNAPS: Så blev valget skudt i gang – og I var med

Mens det i dag er FN, der hylder forældrene med den her dag, så nøjes vi i Danmark med at give blomster til mor i starten af maj, mens far går en gave på Grundlovsdag, hvilket er på fredag (du kan nå det endnu).

I USA har man valgt at lave en officiel Forældrenes Dag på lige fod med Fars og Mors Dag. Den finder sted i slutningen af juli, og det har den gjort siden 1994.

Valgkamp på Snapchat: Er politikerne værd at følge?
Valgkamp på Snapchat: Er politikerne værd at følge?

LÆS OGSÅ: Ugens 10 bedste snaps: Hokus pokus DU er i fokus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx