Af Sebastian Kirk - 25/09-17 21:17

Har du prøvet det? Snapchat lancerer helt ny genial funktionHar du prøvet det? Snapchat lancerer helt ny genial funktion

Nu er det muligt at ændre vejret med Snapchat. Sådan da.

Snapchats nye sky filters

Du kender det garanteret: du har lige taget et vildt godt billede, men du ville ønske, at der i stedet for en kedelig grå himmel var stjerner eller måske en solnedgang i baggrunden.

Det er der nu råd for. Snap Inc. har nemlig lanceret en ny funktion, der gør det muligt at ændre vejret i Snapchat. I hvert fald giver de nye såkaldte 'sky filters' en illusion om, at vejret er anderledes. Det firmaet i en pressemeddelelse.

De nye filtre ruller ud fra i dag af i anledningen af, at Snapchat fylder seks år, og de skulle være ganske nemme at bruge.

Således er det bare at pege sin telefon på det, man gerne vil tage et billede af, og så registrerer appen selv, hvis der er himmel i baggrunden. Herefter får du så en række forskellige filtre at vælge imellem - som solnedgang, aften, lyserød himmel og så videre.

Det er ikke kun himlen, der ændrer sig - alt andet i billedet får også justerede farver, så det ser realistisk ud. I videoen i toppen af artiklen kan du se, hvordan det fungerer i praksis.

Der er flere forskellige filtre at vælge imellem, og løbende vil der blive tilføjet endnu flere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx