Af - 09/08-15 14:33

Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'

Nu kan du lave dit helt eget hyldestbillede til din by, takket være et voldsomt populært reklamestunt med rapperen Dr Dre som afsender.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se flere eksempler

‘Hvor’ du fra? Jeg’ fra Havnen’ sang den danske rapper Jokeren. Og han er ikke ene om at hylde sin hjemstavn i sine tekster. Den legendariske rapper og producer Dr Dre blev kendt som medlem fra gruppen N.W.A., der i 1988 debuterede med albummet ‘Straight Outta Compton’.

Rapgruppens album om livet i bydelen Compton i Los Angeles, Californien ses som en milepæl indenfor hip hop - og er tydeligvis ikke glemt.

For i anledning af ny albumudgivelse og en film om N.W.A. har holdet bag hovedtelefonerne Beats by Dr Dre lanceret en billedgenerator, hvor man indsætter sin egen by eller bydel - og et billede af sig selv. Resultatet er ens helt eget ‘Straight Outta’-billede, som kan deles på diverse sociale medier. Og det er noget, der er voldsomt populært.

Siden lanceringen er der blevet delt billeder under #StraightOutta-hashtagget over 100.000 gange på Instagram. Men det er ikke kun folks hjembyer, der får et skud opmærksomhed. Kreative sjæle har nemlig videreudviklet konceptet, så man kan forstå sætningen som noget, man er løbet tør for - frem for at det er stedet, man er fra.


Eksempelvis står rapnavne som Iggy Azalea og Meek Mill for skud med henholdsvis ‘Straight Outta Talent’ (løbet for for talent, red.) og ‘Straight Outta Lyrics’ (løbet tør for tekster, red.).

Lav din egen udgave på StraightOuttaSomewhere.com.

Redaktionens bud.

FOTO: Lille pige laver legendarisk scene og gør Obama paf
FOTO: Lille pige laver legendarisk scene og gør Obama paf

Viralt hit tyvstjålet: Her er sandheden om 'dansker'-joken
Viralt hit tyvstjålet: Her er sandheden om 'dansker'-joken

Lav dit eget 'så hårdt har danskerne det'-meme her
Lav dit eget 'så hårdt har danskerne det'-meme her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx