Af Jeppe Pedersen - 07/12-17 17:19

Nu kan du få afsløret, hvilken sang du hørte mest i 2017: Folk er i chok!Nu kan du få afsløret, hvilken sang du hørte mest i 2017: Folk er i chok!

Er din favorit også den, du tror?

Spotify

Du kan se, hvordan det foregår i videoen ovenover, inden du selv kaster dig ud i sandheden om dine musikvaner.

Nu hvor året er ved at være omme, er det tid til et tilbageblik på 2017.

Musiktjenesten Spotify har derfor lavet en personlig samling af alt det musik, du har hørt i det forgangne år. Og folk på de sociale medier er både vilde med og flove over det.

Tilbageblikket går under navnet 'Wrapped 2017', og du kan se dit helt egen personlige 'året der gik' på 2017wrapped.com. Hvis du tør. På de sociale medier bliver folk både forskrækket og flove over, hvad Spotify afslører.

Musiktjenesten viser både hvor mange forskellige sange, man har hørt, og hvor mange minutter man har brugt på at høre musik. Derudover får man også at vide, hvilken kunstner og genre der er ens favorit, og - det er her, det kan blive pinligt - hvilken sang, man har hørt mest i 2017.

Det hele er lavet som en quiz, så man bliver endda testet i, om man tør stå ved sine sangpræferencer eller genrer. Når man har klaret quizzen, får man som belønning en top-100 over de sange, du har hørt flest gange. Så kan du ellers gå i gang med at gå årets minder igennem.

Til sidst kan du - hvis du tør - dele dine resultater på Facebook. Det har massevis af danskere og folk fra hele verden gjort, siden Spotify lancerede det. Og der er gode grin at finde rundt omkring. Her skriver Twitter-brugeren 'unbIows':

'Mig, der lytter til min 2017 wrapped Spotify-playlist og bliver klar til at alle hittene, jeg har hørt i år, men pludselig falder jeg i et dybt hul af sorg med alle de sørgelige sange, der frembringer minder.'

Og Charlie Smitz skriver:

'Den eneste Spotify 2017 Wrapped jeg har set, der rent faktisk giver mening.'

Og Jack skriver:

'Mig, der lytter til min egen Spotify Wrapped 2017 og tænker, at den, der lavede alle de numre, er et geni.'

Og så er der dem, der er kede af, at de ikke har Spotify, men bruger Apple Music.

Spotify udgav samtidig en liste over de 10 mest streamede danske artister. Den kan du se herunder:

  1. Gilli
  2. Kesi
  3. Gulddreng
  4. Rasmus Seebach
  5. NODE
  6. Scarlet Pleasure
  7. Nik & Jay
  8. Sleiman
  9. Jimilian
  10. Ukendt Kunstner
Her var det bemærkelsesværdigt, at alle kunstnerne var mænd. Samme billede gentog sig til musikprisshowet, Danish Music Awards, hvor det kun var mandlige kunstnere, der modtog priser.

Du kan se, hvordan Spotify Wrapped 2017 foregår i videoen ovenover, inden du selv kaster dig ud i sandheden om dine musikvaner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Milliardær dømt for mord: Ærkerival...
bt.dk
Bendtner forstår det ikke: ‘Det er...
bt.dk
Mytedræber: Hjælper udstrækning efter...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx