Af - 05/07-15 21:31; Opdateret: 05/07-15 21:59

Disse apps bruger danskerne mest tid påDisse apps bruger danskerne mest tid på

Målt i tid og antal besøg vil danskerne helst bruge tid på apps, der viser nyheder, tv-programmer og handel med brugte varer.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Når det kommer til apps, vil danskerne helst bruge tid på dem, der leverer nyheder, info om tv-programmet og handel med brugte varer.

Det viser nye tal fra Danske Medier Research.

Mere præcist viser Danske Mediers opgørelse, at TV2’s nyhedsapp i maj var danskernes foretrukne med 11,65 millioner besøg. TV2's TV TID havde 9,45 millioner besøg, imens Den Blå Avis' app havde knap 6,5 millioner besøg over månedens 31 dage.

Din iPhone afslører, hvor du har været: Sådan slår du det fra
Din iPhone afslører, hvor du har været: Sådan slår du det fra

Brugthandelsappen fra DBA er på relativt kort tid blevet populær, og over en million danskere har den allerede liggende på deres smartphones eller tablets. I gennemsnit bruger de mere end ni minutter inde i appen, hver gang de besøger den, hvilket er langt mere end hos de fleste andre nyhedsapps. Kun Bilbasen – en anden app hvor der handles med brugte varer – holder i gennemsnit brugerne i 10.17 minutter.

Dating-apps? Nej tak - man scorer da på studenterhuen
Dating-apps? Nej tak - man scorer da på studenterhuen

Det siger din smartphone-skærm om dig
Det siger din smartphone-skærm om dig

Hos Den Blå Avis er man på chefgangen ikke i tvivl om, hvorfor danskerne er så glade for at spendere godt med tid inde i deres app:

- Vi har været i stand til at skabe en platform, man har lyst til at bruge, og derfor kan vi også se, at der sættes flere ting til salg end nogensinde, og at brugerne sælger mere, siger direktør Nikolaj Gjeding Larsen til finans.dk.

Tinder og Grindr skyld i sexsygdoms-epidemi
Tinder og Grindr skyld i sexsygdoms-epidemi

Som metroxpress kunne skrive i sidste uge, viser en undersøgelse for YouGov Zapera og DBA, at hver fjerde dansker vælger at sælge ud af garderoben og møblerne for at 'veksle' lidt penge til en ferie sydpå. Samtidig viser undersøgelsen, at hver dansker i gennemsnit har 161 genstande liggende derhjemme, som de aldrig bruger.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rival misunder Wozniacki: 'For hende...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx