Af - 28/10-15 06:50

Facebook bliver endnu mere personligtFacebook bliver endnu mere personligt

Facebook er i rivende udvikling. Nu er det notifikationerne, de piller ved.

Bildstrecke im Grossformat »

Der kommer mange nye opdateringer fra Facebooks hånd i disse dage. Generelt kan det siges om dem alle, at Facebook vil være mere personlig, så du ikke behøver forlade appen og finde din information andre steder.

Indtil nu er noget af det, der har været uberørt, notifikationerne. Men det ændrer sig nu. For Facebook vil udvide og gøre notifikationerne mere personlige.

Snapchat gør dig gladere end nogen anden social medie-app
Snapchat gør dig gladere end nogen anden social medie-app

Som notifikationerne er i øjeblikket, får du besked, hvis du er blevet nævnt i et opslag og tagget på et billede eller tjekket ind på en café. Sådan vil det stadig være. Men snart kan du vælge at få endnu mere information, der vedrører dig og kun dig.

Det lover produktmanager, Keith Peiris, på Facebooks blog:

Derfor skifter vennerne profilbillede i disse dage
Derfor skifter vennerne profilbillede i disse dage

- Jeg ønsker at vide, hvornår jeg skal tage hjemmefra for at nå et bestemt event, eller hvis min bedste ven er i byen. Eller hvis jeg er et bestemt sted, og der er noget vigtig info omkring det, skriver han på Facebooks newsroom.

Har du liket et fodboldhold, vil du altså få af vide, hvornår kampen bliver spillet. Er det en tv-serie, vil Facebooks notifikationer huske dig på, hvornår det næste afsnit bliver vist i fjernsynet, så du ikke misser en episode.

Denne danske plakat er for fræk til Facebook
Denne danske plakat er for fræk til Facebook

Du kan desuden vælge at få beskeder om dit lokalområde. Slår du din lokalitetsfunktion til, vil du blive opdateret på de nyeste events i dit område, hvilken film, der går i biografen og hvor du skal tage hen og spise inden koncerten i morgen.

Meningen med Facebooks opdatering af notifikationerne er, at samle information fra hele Facebook og personliggøre det for dig. Og hvis du ikke er vild med sport, er det også helt ok. Du kan nemlig indstille dine notifikationer og få lige netop de oplysninger, du ønsker.

LÆS OGSÅ: Endelig: Ny forbedring til Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx