Af - 13/08-15 11:36; Opdateret: 13/08-15 15:35

Træt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrkeTræt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrke

Det er ikke altid, vi kan bruge prikkerne eller stregerne i venstre hjørne til noget, når vi står og skal fange signal på mobilen. Det er der råd for med dette lille mobil-hack.

Bildstrecke im Grossformat »
Hvis du vil se din signalstyrke i tal, så følg denne guide. Guiden er den samme de første fire trin - herefter skal du vurdere, om du vil have tallene permanent på din mobil. Først taster du *3001#12345#* som når du ringer op til en person. Tryk herefter på den grønne ring op-knap. Nu vil Field Test Mode komme frem som på billedet. I venstre hjørne, vil du i stedet for streger eller prikker få vist et tal. Dette tal indikerer din signalstyrke i decibel. Et tal mellem -40 og -77 svare til fem prikker i signalstyrke, hvor -102 til -121 vil svare til en signalstyrke på en enkelt prik. Klik på 'hjem'-knappen for at komme tilbage til dine normale indstillinger, hvor du ser signalstyrken i streger eller prikker. STOP NU hvis du ikke vil have tallene permanent på din mobil! Hvis du til gengæld vil have mulighed for at se din præcise signalstyrke hele tiden, så skal du gøre følgende: Når du er i Field Test Mode, så holder du 'sluk'-knappen inde, indtil skærmbilledet 'sluk mobilen' kommer frem. Når det viser sig, skal du holde 'hjem'-knappen inde i cirka seks sekunder. Nu vil din hjemmeskærm vise sig med tallet for din signalstyrke i venstre hjørne. Du kan både få vist tallet og prikkerne. Det gør du blot ved et let tryk på tal eller prikker i venstre hjørne. Tallene går fra -40 til -121. Jo tættere på 0 des bedre signal. Altså vil et tal mellem -40 og -77 svare til fem prikker i signalstyrke, hvor -102 til -121 vil svare til en signalstyrke på en enkelt prik (eller streg). Vi har prøvet tricket på redaktionen. Her vises signalstyrken i prikker. Et let tryk på prikkerne... Nu vises signalstyrken i tal. Hvis du vil tilbage til din oprindelige opsætning, og kun få vist signalstyrken i prikker/streger, så skal du udføre hele tricket igen - altså forfra med indtastning af koden, hold sluk-knappen inde osv. Følg derfor guiden på ny.

Har du også oplevet, at tre prikker eller streger i øverste venstre hjørne stadig ikke giver noget signal? Det er der en løsning på.

Med dette simple trick, som Tech Insider har lavet en video på, kan du få et præcist tal på, hvor meget signal du har på din mobil.

Svenske myndigheder advarer: Oplad ikke din mobil, når du sover
Svenske myndigheder advarer: Oplad ikke din mobil, når du sover

Det er lidt ligesom med batteriet på din mobil. Selvom det ser halvt opladt ud, er det rart med et procenttal, så man har helt styr på, hvor meget strøm man har tilbage. Stregerne i venstre hjørne på mobilen giver nemlig også kun et overblik over signalstyrken og ikke det faktiske signal.

OBS: Læs forklaringen øverst i galleriet grundigt, inden du går i gang!

LÆS OGSÅ: TV: iPhone falder på bunden af havet og så sker dette

LÆS OGSÅ: Blodig video: Så afhængige er vi af smartphones

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx