Af Nadia Guldbæk Welch - 03/01-18 10:57

Har du små hænder og en stor iPhone? Så bliver du glad for den allernyeste opdateringHar du små hænder og en stor iPhone? Så bliver du glad for den allernyeste opdatering

Hvis du hører til dem, der synes, det kan være svært at håndtere den nye iPhone på grund af størrelsen, er der godt nyt.

storybild

Fra venstre til højre: iPhone 8 Plus, iPhone X og iPhone 8.  (Billede: Stephen Lam)

For den nyeste version af iOS 11 har en indbygget funktion i forhold til tastaturet, der gør det langt nemmere at skrive sms'er og opslag - især hvis du har små hænder.

Det skriver Mirror. Både den nye iPhone 8 og iPhone X er større end tidligere modeller som iPhone 4 og 5. Og den nye funktion skal findes i tastaturet.

Her er det nemlig muligt at indstille telefonen til at skrive ved hjælp af et tastatur, der kan administreres med én hånd.

For at aktivere det lille tastatur skal du åbne en besked for eksempel gennem iMessage.

LÆS OGSÅ: Amerikansk sangstjerne i voldsomt uheld: Syet med 40-50 sting i ansigtet

Her holdes det lille emoji-ikon til venstre nede - eller globussen, hvis der er sådan en.

Herefter kommer der en pop-up menu frem på skærmen med tre muligheder: det almindelige tastatur eller et mindre tastatur, der kan stå i enten højre eller venstre side alt afhængig af, hvilken hånd der skrives med.

Og du skal ikke skifte tilbage, hver gang der skal skrives en nye besked. Apple har nemlig fået funktionen til at virke således, at tastaturet forbliver småt i alle apps, indtil det bliver skiftet tilbage manuelt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Dansk ligaklub erklæret konkurs: 'Jeg...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx