Af - 04/11-15 19:42

Pas på med iPhone-opdatering hvis du ikke kan lide at komme for sent om morgenenPas på med iPhone-opdatering hvis du ikke kan lide at komme for sent om morgenen

Hvis du opdaterer din iPhone natten over, risikerer du at komme for sent morgenen efter. Opdateringen nulstiller nemlig dine alarmer.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er en god grund til at opdatere til iOS 9.1. Opdateringen byder nemlig på alle disse nye emojis. Kan du spotte de nye?

IPhone-brugere over hele verden har siden oktober brokket sig højlydt over, at de er kommet for sent om morgenen. Og de giver Apples nye opdatering til deres telefoner skylden.

Apple lancerede i slutningen af oktober måned opdateringen iOS 9.1 og udover at give adgang til en masse nye emojis, nulstiller den nye opdatering også telefonens alarmer. Det har iPhone-brugere over hele verden ikke været klar over, da de valgte at sætte opdateringen til automatisk at gå i gang midt om natten.

Da mange bruger telefonen som vækkeur, har det betydet, at telefonen ikke har vækket dem morgenen efter. På Twitter har flere fortalt om, hvordan det er gået udover deres mødetid blandt andet med hashtagget #awakegate.

Vanvittigt regnskab: Apple slår alle rekorder
Vanvittigt regnskab: Apple slår alle rekorder

Telefonen foreslår automatisk at opdatere, hvis telefonen ligger til opladning mellem klokken 02.00-04.00 om natten. Men har du ikke opdateret endnu, kan det måske være en idé at gøre det i løbet af dagen.

Her kan du købe din iPhone 6s billigst med abonnement
Her kan du købe din iPhone 6s billigst med abonnement


LÆS OGSÅ: Længe ventet opdatering: Nu kan du give dine venner fingeren

LÆS OGSÅ: Plus møder plus – topmodellerne fra Samsung og Apple i duel

LÆS OGSÅ: Her er verdens dyreste iPhone

LÆS OGSÅ: Mærket på din telefon sladrer om dine pornovalg

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx