Af - 09/03-15 21:34; Opdateret: 10/03-15 08:59

Skuffet ekspert om nyt Apple Watch: En tynd kop theSkuffet ekspert om nyt Apple Watch: En tynd kop the

'Æble'træets nye skud på stammen, Apple Watch, skal kunne leve op til Apple-chefens demonstration, hvis uret skal overgå konkurrenternes, vurderer dansk mobil-ekspert.

storybild

Apple-chef Tim Cook under sin præsentation af Apple Watch, der fandt sted i samme teater i San Francisco, hvor it-giganten for nogle år siden præsenterede deres iPad. (Billede: Polfoto)

Apple's chef, Tim Cook, løftede mandag aften for øjnene af den samlede verdenspresse sidste del af sløret for it-gigantens kommende produkt, Apple Watch.

Et smartwatch, som Apple-chefen efter eget udsagn ‘ikke kan leve uden.’

Apples smartwatch kan starte din bil
Apples smartwatch kan starte din bil

Mobil-ekspert og redaktør på meremobil.dk, John G. Pedersen, er dog knap så begejstret efter at have fulgt præsentationen.

- Jeg synes ikke, det overgår noget af det, vi allerede har set hos konkurrenterne. Det er en tynd kop the, og der er ikke noget banebrydende i det, siger John G. Pedersen, der mener, at det store slag kommer til stå omkring brugen af uret.

TV: Apple Watch fandtes allerede for 20 år siden
TV: Apple Watch fandtes allerede for 20 år siden

- Hvis det virker, som det blev beskrevet, bliver det fedt for dem, der gerne vil det her. Alle de andre konkurrenter har haft mange gode intentioner med deres smartwatches, men i forhold til brugen har de været lidt tunge at danse med.

Stående applaus til nyt Apple-ur: Kan åbne hoteldøre
Stående applaus til nyt Apple-ur: Kan åbne hoteldøre

Store lande først
Under den storstilede præsentation, der fandt sted klokken 18 dansk tid i selvsamme teater i San Francisco, hvor Apple for nogle år siden lancerede deres succesfulde iPad, blev det offentliggjort, at Apple Watch vil ligge klar på butikshylderne i en række lande allerede fra den 24. april - dog ikke i Danmark i første omgang.

Apple, Google og Facebook støtter op om homovielser
Apple, Google og Facebook støtter op om homovielser

- Apple satser jo helt klart på de store lande først. Det er jo dem, der skal trække det her i gang. Det er helt normal praksis. I Apples univers er Danmark og Skandinavien et meget lille område, siger John G. Pedersen, der ikke kan give noget bud på, hvornår danske Apple-fans ville kunne købe uret herhjemme.

TV: Nu kan du gøre din iPhone vandtæt uden cover
TV: Nu kan du gøre din iPhone vandtæt uden cover

-Der er ikke noget, der er givet, når vi taler Apple-lanceringer. Selvfølgelig vil de gerne have det bredt ud så hurtigt som muligt. Men hvis de kan sælge det samme antal ure på fjorten dage i et andet land, som de ville kunne i hele Skandinavien på en måned, så vælger de nok den første løsning til at begynde med, vurderer John G. Pedersen.LÆS OGSÅ: Apple glemte os! Rødhårede vil have egen emoji

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx