Af - 18/07-15 10:39

Genialt! Snart slipper du for denne irriterende dims til din smartphoneGenialt! Snart slipper du for denne irriterende dims til din smartphone

Samsung og Apple arbejder angiveligt på at afskaffe det fysiske SIM-kort.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Samsung og Apple er meget tæt på at indgå en aftale sammen med interesseorganisationen GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), som mobiltelefon-ejere kommer til at elske.

De arbejder nemlig på at afskaffe det fysiske SIM-kort.

I stedet er de i gang med at udvikle et elektronisk SIM-kort, så du ikke længere skal igennem alt besværet om at bestille et nyt - i fysisk form -, når du eksempelvis skal skifte til en anden udbyder, skriver Financial Times ifølge Business Insider.

Så det betyder i praksis, at man ville kunne skifte mellem mobiludbydere/abonnement meget lettere og oftere end nu, da man ikke på samme måde vil være bundet - hvert fald set fra et amerikansk perspektiv.

Samsung overhaler Apple på mobilsalg
Samsung overhaler Apple på mobilsalg

Det siger din smartphone-skærm om dig
Det siger din smartphone-skærm om dig

Mobiltelefoner og andre devices, der understøtter de elektroniske SIM-kort, forventes dog at være klar tidligst næste år.

Der er foreløbigt ikke nogle forlydender om, hvorvidt at der skal laves aftaler med danske udbydere. Men mon ikke, at de også hopper på vognen, hvis det viser sig at være en succes.

LÆS OGSÅ: TEST: Den nye smartphone fra LG er til læder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx