Af - 28/06-16 15:07

Sådan tjekker du om andre er forelsket i dig på SnapchatSådan tjekker du om andre er forelsket i dig på Snapchat

Der er flere tegn, hvis man ellers ved, hvad man skal kigge efter.

Her kan du få tip til at blive generelt bedre til at snappe. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der er flere forskellige ting, man kan kigge efter, hvis man gerne vil vide, om der er en af ens Snapchat-venner, der har set sig lun på dig.

Det skriver Mashable.

Et studie fra 2015 af voksne brugere af sociale medier undersøgte, hvad man regnede med at få ud af mediet. Det afslørede, at de voksne brugere i høj grad brugte Snapchat til at lede efter kærlighed, mens for eksempel Facebook blev brugt til at holde kontakten med vennerne.

Ifølge parforholdsekspert Laurel House, så er det gule spøgelse perfekt til dating, og de notifikationer, som Snapchat kommer med, kan man bruge til at aflure, hvem der vil være mere end blot venner.

21-årig dømt for at have delt nøgenbilleder fra Snapchat
21-årig dømt for at have delt nøgenbilleder fra Snapchat

- Du kan ikke holde øje med deres stjålne blikke, men på Snapchat kan man ikke gemme sig. I stedet for at nøjes med at se på din profil, så kan du se, hvor mange gange en person har set hvad, og det kan give dig en idé om, hvad de kan lide at se, siger eksperten til Mashable.

Det amerikanske netmedie har samlet en række råd, der kan give dig en idé om, hvem der kan være romantisk interesseret i dig.

Hvem ser med?
Når du har lagt en samling billeder og videoer i din story, så kan du smutte over på Story-siden og se, hvem der ser med. Ved siden din historie finder du tre prikker, der viser, hvor mange der har set med via et lille øje. Klikker du på øjet, så sladrer Snapchat om, hvem der har set de forskellige dele af din 'story.'

Genafspilningen
Det handler ikke kun om, hvem der ser din 'historie' først, men også om, hvem der har set den mest. Snapchat sladrer nemlig om, hvem der har set din samling af snaps og hvor mange gange. Igen kontrollerer du, hvem der har følt, at dine snaps er særdeles seværdige ved at klikke dig ind på de tre prikker ved siden af din 'Story.'

Datter delte snapbillede med sin far: Her er hans geniale svar
Datter delte snapbillede med sin far: Her er hans geniale svar

Reaktionstid
Snapchat-stjernen og radioværten Mark Kaye forklarer overfor Mashable, at det kan være svært at give udtryk for, at man er interesseret i sin udkårne igennem Snapchat, hvis man mest er til at lure på andres historie. Her kan det handle om, hvor hurtigt man er ved havelågen, eller i dette tilfælde, sin smartphone.

- Det er en god indikator for at se, hvor interesseret din flirt er i dig, når man lægger mærke til, hvor hurtigt de åbner dine snaps. Når du sender dem et snap, svarer de så med det samme? Snapper de dig fluks tilbage eller venter de temmelig længe? Jo hurtigere den blå pil bliver gennemsigtig, jo større chancer er der for, at din udkårne gengælder dine følelser, lyder det fra Mark Kaye til Mashable.

Instagram-boss: Ikke flere reklamer i dit feed
Instagram-boss: Ikke flere reklamer i dit feed

Ekskæresten
Snapchat giver ikke kun et praj om nye flirter. Det sociale medie kan også give dig nys om, hvorvidt en gammel flamme forsat ulmer.

- Jeg har en ex, der ALTID er den første person til at læse min 'story' eller åbne en Snapchat, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det åbner op for et hav af spørgsmål, siger komikeren Jay Malsky til Mashable.

LÆS OGSÅ: Så mange unge fortryder deres snap - her er Joannas grund

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx