Af - 09/01-17 21:20

iPhone fylder 10 - så forskellige er iPhone- og Android-menneskeriPhone fylder 10 - så forskellige er iPhone- og Android-mennesker

iPhone- og Android-brugere er tilsyneladende meget forskellige mennesker.

storybild

(Billede: Lucy Nicholson)

Mandag den 9. januar 2007 var en skelsættende dag, da den nu afdøde Apple-frontmand, Steve Jobs, annoncerede, at Apple trådte ind på markedet med en ny smartphone - iPhone.

Iphonen skabte, med sin touchscreen, apps, mobilt internet og musikafspiller, en sand revolution på mobilmarkedet. I dag er der blevet købt over en milliard iPhones på verdensplan.

7 hemmelige detaljer, som du sikkert ikke vidste om din iPhone
7 hemmelige detaljer, som du sikkert ikke vidste om din iPhone

Siden da har Apple konkurreret med producenter, der bruger Android-styresystemet. Man taler ofte om en decideret “iOS vs. Android”-krig, og når man spørger, sker det ofte, at folk elsker det ene og hader det andet. Et studie fra Lancaster University viser, at der er stor personlighedsmæssig forskel på brugere af iOS og Android.

Utilfreds kunde vinder retssag over giganten Apple
Utilfreds kunde vinder retssag over giganten Apple

En typisk iPhone-bruger er - i følge forskerne - mere uærlig og selvoptaget end en Android-bruger. En iPhone-bruger er ofte en yngre, udadvendt kvinde, der ser telefonen som et statussymbol.

En typisk Android-bruger er derimod en ældre, ærlig og imødekommende mand, der ikke er særlig interesseret i rigdom og status.

Er der noget om snakken?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Keld Heick springer ud i helt ny...
bt.dk
Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx