Af - 03/09-16 15:49

15 ting succesfulde mennesker laver i weekenden15 ting succesfulde mennesker laver i weekenden

Der findes to slags weekendmennesker: dem der laver noget, og dem der bare ligger vandret. Men hvad gør de mest succesfulde mennesker egentlig?

storybild

Succesfulde mennesker ved, at det er vigtigt at udnytte weekenden til at genoplade batterierne og tanke op på passionerne, det skriver Motto.

De arbejder meget i løbet af ugen, så de ikke skal sidde og arbejde i weekenden, men kan holde fri. Men hvad gør de op til? Og hvad gør de, når de har fri? Her er 15 ting de gør:

De planlægger fremad


Succesfulde mennesker har ofte planlagt, hvad de skal i weekenden,s så de ikke pludselig kommer til at arbejde. De laver for eksempel en reservation på en god restaurant eller planlægger at lave noget med familien. Alligevel skal det dog gerne være så fleksibelt, at hvis noget meget vigtigt haste-arbejde opstår, kan det laves.

De forbereder sig på arbejde


De sørger for at afslutte ting inden weekenden. Også lige få styr på skrivebordet. Og så laver de en plan for, hvad der skal ske, når de kommer tilbage, så de bare kan hoppe direkte ind i arbejdet efter weekenden.

Fuld mand prøvede at bryde ind i hus - hans undskyldning er så sød
Fuld mand prøvede at bryde ind i hus - hans undskyldning er så sød

De sætter teknologiske guidelines


Succesfulde mennesker laver ofte regler omkring brug af mail og mobil, når de har fri.

De trækker stikket


Nogle vælger at gå skridtet videre en mobil-regler, de vælger simpelthen helt at pakke mobil og computer væk for weekenden. Og når de så har fri, så sidder de ikke og glor ind i en skærm.

Ekspert: Så meget tjener Kendall Jenner på ét Instagram-opslag
Ekspert: Så meget tjener Kendall Jenner på ét Instagram-opslag

De laver ingenting


Hvis der er meget arbejde i løbet af ugen, skal alle aftaler ofte ligge i weekenden. Men det kan også betyde, at der er meget at se til. Man kan også planlægge at lave ingenting. Uden deadlines.

De bruger tid med venner og familie


I løbet ugen kan det være svært at give opmærksomhed til både venner og familie, men i weekenden kan du godt se dine venner og din familie.

De er frivillige


Mange succesfulde mennesker bruger til på velgørenhedsting eller andre opgaver som frivillig.

De planlægger ‘staycation’ eller en hurtig weekend-tur

Her er den eneste danske festival Lukas Graham spiller i 2017
Her er den eneste danske festival Lukas Graham spiller i 2017

De går udenfor og nyder naturen


Weekenden er perfekt til at komme udenfor i den friske luft - særligt hvis du sidder inde foran en skærm hele ugen.

De motionerer


Succesfulde mennesker ved, hvor vigtigt det er at træne for at holde sig i psykisk og fysisk god form. Så de er ikke dovne og springer træningen over i weekenden.

De laver hobby-ting


Gør de ting, der gør dig glad. De ting som du måske ikke altid har tid til i løbet af ugen.

De tænker ikke på arbejde


Det er svært for mange af os, men rent faktisk så stresser de succesfulde ikke over deres arbejde, når de har weekend. Der fokuserer de på at nyde, hvad end de nu er i færd med.

Se billedet: Fans af De Sorte Spejdere bliver glade nu
Se billedet: Fans af De Sorte Spejdere bliver glade nu

De genoplader


Vi har alle sammen brug for at slappe af og genoplade vores batterier nogle gange. Så det gør succesfulde mennesker selvfølgelig også nogle gange. De sørger også for at få en ordenlig søvn.

De bytter om på dagene


Nogle succesfulde mennesker tager en fridag, når det er hverdag, og så tager de på arbejde en dag i weekenden. Så har de kontoret for sig selv og er mere effektive uden afbrydelser.

De tænker fremad


Når weekenden lakker mod enden, bruger de søndag aften på at få sig et overblik over ugen. Hvad skal de nå? Og de gør det uden at stresse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx