Af Thomas Berger - 20/01-15 07:00; Opdateret: 20/01-15 11:52

TEST: Sonys seneste tablet er fyldt med muskelkraft og lækre billederTEST: Sonys seneste tablet er fyldt med muskelkraft og lækre billeder

Xperia Z3 Tablet Compact kan tåle det våde vejr på farten.

storybild

Sony holder sig til de helt rene og skarpe designlinjer i deres seneste Xperia Z3 Tablet Compact, der er en smal og slank Andorid-baseret tablet med en otte tommer skærm. Vægten er således helt nede på blot 270 gram og tykkelsen ikke mere end 6,4 millimeter – enheden er som skabt til at komme med på farten, og den er oven i købet vandtæt.

Størrelsen til trods ligger ydelsen på topniveau. I hjertet af Xperia Z3 sidder en 2,5 GHz Quad-core processor suppleret af tre gigabyte ram og op til 32 gigabyte hukommelse. Det er mere end rigeligt til, at de grafiktunge spil afvikles uden nogen form for tøven og apps reagerer lynhurtigt.

Skal der ikke spilles eller afvikles ydelseskrævende apps, findes der billigere enheder på markedet. Ligesom Sonys brugerflade er lidt rodet, og der fra start er fyldt mere end rigelig ekstra software på enheden, som du fint kan leve uden.

Til gengæld er skærmen på Xperia Z3 alle pengene værd. Opløsningen ligger på 1920 x 1200 pixel, og Sony har indbygget et væld af teknologi som resulterer i et billede, der står knivskarpt med en god betragtningsvinkel. Smækkes der et par hovedtelefoner i dyret, så lever lyden også op til det visuelle.

Xperia Z3 er en fremragende tablet, og det skader ikke at batteritiden ligger i nærheden af 13 timer.

Pris: 2.999 kr.
Web: Sony.dk
Karakter: 5/6

LÆS OGSÅ: TV: Genial gadget redder din mandag morgen

LÆS OGSÅ: TV: Hvad gør man, når dronens batterier dør?

LÆS OGSÅ: Vildt: Xbox controller suger dit blod, når du taber

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx