Af - 17/10-14 14:37

Nela bruger fitness-selfies til motivation og karriereNela bruger fitness-selfies til motivation og karriere

For Nela handler det ikke om at vise hud, når hun tager selfies til træning. Det handler om resultaterne.

storybild

(Billede: Fit_by_Nela)

Da Nela Pasic kom ud af et sygdomsforløb sidste år anbefalede hendes læge, at hun begyndte at træne, så hun genvinde sine tabte muskler. Derfor oprettede Nela profilen fit_by_nela på Instagram, som en slags personlig dagbog.

- Det var først og fremmest, så jeg kunne følge mine egne resultater, men jeg valgte at gøre profilen offentlig, og det har jeg ikke fortrudt. Opbakningen fra folk har været rigtig god, siger Nela Pasic, som i dag bliver fulgt af over 36.000 på Instagram.Hun forstår godt, at nogle synes det er for meget, når kvinder lægger afklædte fitness-selfies på nettet, og hun gør det heller ikke selv.

- Hvis jeg lagde en video op, hvor jeg trænede i en g-streng, så ville det fjerne fokus fra indholdet, siger Nela Pasic.

For hende er det vigtigste træningen og resultaterne.


Det skyldes blandt andet, at Nela læser til personlig træner og kostvejleder, og der kan tilstedeværelsen på Instagram blive et springbræt for karrieren.

- Jeg tror helt sikkert, at det vil hjælpe mig, at jeg allerede har adgang til en lang række potentielle kunder. Så mine selfies er ikke bare et spil for galleriet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx