Af Mick Allerup Jensen - 22/10-17 15:28

Har det også generet dig? Sådan slår du Wi-Fi fra på din iPhone - på den rigtige mådeHar det også generet dig? Sådan slår du Wi-Fi fra på din iPhone - på den rigtige måde

Er du også blevet irriteret over, at din iPhone konstant spørger, om du vil koble på et Wi-Fi-netværk?

storybild

(Billede: Iris)

Er du også blevet irriteret over, at din iPhone konstant spørger, om du vil koble på et Wi-Fi-netværk?

Mange millioner iPhone-brugere har opdateret til iOS 11, og selvom der er fede forbedringer, er der også ændringer, der får folk til at rive sig i selv håret.

En af disse er den konstante forespørgsel, smartphonen kommer med, når man er i nærheden af et Wi-Fi-netværk. Mange forsøger derfor at slå Wi-Fi fra i kontrolcentret, der har fået en overhaling af Apple. Men lige meget hjælper det.

Hemmeligheden er, at knapperne i kontrolcentret faktisk ikke afbryder telefonens Wi-Fi - eller bluetooth-forbindelse, for den sags skyld. De kobler dig bare fra. Fem minutter senere bliver man mødt spurgt, om man vil koble sig på igen. Før var det anderledes. Der afbrød man forbindelsen i kontrolcentret.

Der er en udvej, og den er rigtig simpel - hvis man ved det. Man skal kort sagt bare trykke sig ind i telefonens indstillinger og afbryde telefonens Wi-Fi-forbindelse. Nemt.

Til tider er det altså de små ting, der tæller i hverdagen. Det her er en af dem. Ahh...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Er hun Danmarks heldigste kvinde?...
bt.dk
Cykelrytter troede, han havde...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx