Af - 25/07-15 20:08

Savner du en kæreste? Prøv disse syv tips til netdatingSavner du en kæreste? Prøv disse syv tips til netdating

Netdating er populært. Folk vil finde den eneste ene, men det kan være svært og uoverskueligt at komme i gang. Her er syv helt uundværlige råd til, hvordan du kommer godt i gang.

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

Flere og flere kaster sig ud i netdating. Folk bruger alt fra konventionelle datingsites til nye smarte apps som Tinder, hvor man kan sidde og 'date' på toilettet. Og på trods af at kommunikation gennem internettet og sociale medier oftere og oftere bliver kritiseret, er online dating stadig mere populært.

30 procent af brugerne på Tinder er allerede gift!
30 procent af brugerne på Tinder er allerede gift!

Men hvordan gebærder man sig? Hvordan kommer man godt i gang? Og hvordan gør man det nemmere for sig selv at finde den eneste ene?

Holly lavede Snapchat-guiden: Nu spørger fyrene hende til råds om dating
Holly lavede Snapchat-guiden: Nu spørger fyrene hende til råds om dating

Det prøver SWNS at give en række hjælpende råd til. I galleriet herover kan du klikke dig igennem de uundværlige råd. Så undgår du at ende sådan her i forsøget...

Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden
Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Anklagerens teori: Peter Madsen var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx