Af - 06/10-14 11:57; Opdateret: 06/10-14 14:30

Rygte: Snart kan du overføre penge til vennerne med FacebookRygte: Snart kan du overføre penge til vennerne med Facebook

En studerende er brudt ind i Facebooks Messenger maskinrum, og har fundet klare tegn på, at det sociale medie snart vil tilbyde pengeoverførsel mellem brugerne.

storybild

(Billede: Metroxpress)

Du har længe kunne synes godt om, kommentere og dele dine venners opslag på Facebook, men snart vil du også kunne belønne et sødt kattebillede med en femmer.

Sådan ser det i hvert fald, hvis man skal tro skærmbilleder fra en amerikansk studerende fra Stanford University, der har gravet rundt i indmaden i Facebooks Messenger app.


Sociale medier svømmer over af god karma i dag
Sociale medier svømmer over af god karma i dag

Her har 21-årige Andrew Aude fundet tegn på, at det sociale medie er centimeter fra at kunne søsætte en tjeneste, der gør brugerne i stand til at overføre penge direkte fra deres betalingskort til andre brugere - som det eksempelvis kendes fra Danske Banks Mobile Pay.

Opdagelsen fra den 21-årige studerende ligger fint i tråd med, hvad Facebooks bagmand Mark Zuckerberg tidligere har meldt ud.

- Med tiden vil der ske overlap mellem Messenger og betalinger. Betalingsdelen vil være en del af den overordnede succes og hjælpe folk til at interagere med forretningslivet, sagde Facebook-bossen tidligere på året ifølge TechCrunch.

Svindler udnyttede boykot-side på Facebook - nu er den fjernet
Svindler udnyttede boykot-side på Facebook - nu er den fjernet

Det er endnu uklart, hvornår tjenesten vil blive lanceret, men hvis man skal tro denne video er tjenesten allerede sat op i Messengers maskinrum.

Facebook skal med andre ord bare gøre tjenesten synlig for brugerne i app'en- og så er den køreklar.

Indlæser

Facebook Messenger Payments feature demoed by @andyplace2 for TechCrunch

Se på Instagram

TV: Kommer du også til at gøre det her?
TV: Kommer du også til at gøre det her?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Efter vanvittigt drømmemål: Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx