Af - 04/09-15 09:49

GENIALT: App forvandler dig til musikvideo-stjerneGENIALT: App forvandler dig til musikvideo-stjerne

Du ser måske dum ud undervejs, men se bare det endelige resultat.

Se redaktionen teste Musical.ly, hvor vi både sang TLC, Big Sean, Justin Bieber, The Weeknd og Ginuwine. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Har du nogensinde undret dig over, hvordan artister bærer sig ad med at se så pokkers cool ud i musikvideoer?

Kamerateknikkerne bag bruges i en ny app med navnet musical.ly, der med få tryk giver dig hovedrollen i din helt egen musikvideo.

I Musical.ly vælger du et nummer fra det propfyldte musikarkiv, hvor alt fra hits til gamle klassikere er at finde. Eller også kobler du et musiknummer fra din egen musiksamling på.

Herefter kan du vælge mellem fem optage-effekter: Epic, slow, norm, fast eller lapse - og så er det bare om at trykke optag. Sangen gøres nu enten hurtigere eller langsommere under optagelsen, så resultatet får det helt rigtige musikvideo-look, når videoen er færdig.

Med andre ord: Du ligner lidt en idiot undervejs. Men det endelige resultat er blændende.

Den endelige video kan gøres endnu finere med et udvalg af filtre. Og så er det bare om at gemme og/eller dele videoen. Musical.ly er koblet op på sociale medier som Instagram, Facebook, Twitter, Vine, Messenger og WhatsApp. Derudover er der et videounivers inde i appen, hvor du kan se andres Musical.ly-værker.

Se MX-redaktionen teste appen i videoen øverst. Og del dine musical.ly-værker med os ved at tagge med #mxmusic på Instagram.


Det siger din yndlingssang om din hjerne
Det siger din yndlingssang om din hjerne

Ny Snapchat-opdatering fyrer op for musikken
Ny Snapchat-opdatering fyrer op for musikken

SNAPCHAT: Ny opdatering går helt emoji-amok
SNAPCHAT: Ny opdatering går helt emoji-amok

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx