Af - 20/08-15 16:04

Afsløret på Twitter? Facebook kan have stor ændring på vejAfsløret på Twitter? Facebook kan have stor ændring på vej

Hvad synes du om det nye design?

Bildstrecke im Grossformat »

Vil du vide, hvem der ikke vil være ven med dig på Facebook? Se hvordan i galleriet.

If it aint broke then don't try to fix it.

Sådan tænker Facebook tilsyneladende ikke, og social media-giganten kan nu være på vej med en større ændring af måden, som du ser din egen - og andres - profiler på, når du bruger Facebook-app'en.

Det er twitter-brugeren Marco Menaballi, der har spottet det - måske - kommende design, som han har lagt ud på sin profil, hvor han skriver:- Facebook udvikler sit mobil-layout.

LÆS OGSÅ: Facebook kårer politikernes bedste statusopdateringerOm det rent faktisk er tilfældet, er ikke bekræftet af Facebook selv. Dog er profilens stil den samme, som VentureBeat kunne afsløre i starten af juli. Dengang bekræftede Facebook, at man havde gang i nogle tests.

I VentureBeats' afsløring var grundidéen den samme: Profilbilledet, som normalt er i venstre side, var rykket ind i midten. Det nye profildesign synes i det hele taget at opprioritere fotos. Venners profil- og cover-billeder skulle således også blive større.

Metroxpress har kontaktet Facebook for en kommentar, men de er endnu ikke vendt tilbage. Artiklen vil i så fald blive opdateret.

LÆS OGSÅ: Rens din Facebook for data-snyltere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx