Af - 26/09-14 07:44

KLUMME: Opsang til Apple-fans: \KLUMME: Opsang til Apple-fans: "I falder for et hysteri"

Steffen M. Kjærulff er glad for sin Android-telefon og mener, at Apple-elskere falder for et medieskabt hysteri.

storybild

Steffen M. Kjærulff

KLUMME:

Kære Apple-elskere,

Jeres julegave kom tidligt i år. IPhone 6 blev lanceret med glorie på og et kor af engle. Den blev båret frem af en lettere, hysterisk mediedækning, der ikke er andre produkter forundt. Forsikringsselskaber og Den Blå Avis får ekstra arbejde pga. jeres julegave. Det er toppen af hype. Det smager næsten af knæfald. Nu skal I høre, hvorfor jeg kalder det hysteri.

Jeg kan faktisk godt se visse fordele i Apples system. Det er lukket godt af for de mindre elektronikbegavede, mens det åbner sig for de mere nørdede folk. Smart nok, faktisk.

Som evig Android- og PC-bruger kan jeg dog ikke forstå, at I gider. Jeres muligheder er alt for begrænsede til, at I går så meget op i lanceringer og nye funktioner. De funktioner, iPhone 6 har, er de samme, som andre Androids haft i månedsvis. Smartphones, der er billigere, mindre sårbare og mere åbne for at tale med anden elektronik. På Twitter og Facebook skriger I efter hjælp til opdateringer og skærme, der er i stykker. Hvorfor? Gider I virkelig bruge jeres tid på det?
Jeg ryster lidt på hovedet hver gang. Tit smiler jeg og kigger på min HTC-telefon, der er faldet på gulvet en del gange, men aldrig har taget skade. Den er en minicomputer for mig. Den connecter med alt uden problemer.

At medierne også skaber sig, hver gang Apple nyser, er en historie i sig selv. Og ja, vi andre er (sgu) trætte af jer. Jeg forundres over, at et stykke mekanik, der har ligevægtige, får så meget opmærksomhed, for ikke at tale om når der kommer en ”super-android”, der så skal udråbes til ”iPhone-udfordreren”. Udfordre? Selvfølgelig gør den det, men vi på Androids side kalder det vist bare ”fedt” og ved, at Apple-elskere end ikke opdager, at der findes noget bedre derude. Synd for jer.

Skulle jeg lade jer være og lade jer nyde Apple? Måske. I er frie til at vælge selv. Problemet er bare, at I ikke selv vælger. Medierne, vennerne og familien vælger for jer. De guider jeres mindset mod religionen Apple. Folkens, det er her, jeg har ondt af jer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx